/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    panpa yeni biri çıkıncı unutluyor emin ol. bak hayatına..
    ···
    1. 1.
      0
      biri var aslında kardeşim çok iyi niyetli, güler yüzlü, görünüşü hoş, konuşması iyi ama her an diyorum acaba ötekisi şu an ne yapıyor mutlu mudur falan kendimi bitiriyorum bir yolu olmalı bunun.
      ···
    2. 2.
      0
      ben de bi ara senin gibiydim. baya aşıktım hem de. ama seni bırakıp giden biri için çok üzülme. şuan zor geliyordur mutlaka. inan geçiyor, tabi kendini sürekli onsuz olmaz diye şartlamazsan. çünkü oluyor.
      ···
    3. 3.
      0
      peki bro bunu nasıl başarıyorsun yani önüme bakmam lazım 2 senelik üni bitirdim bir daha 4 sene icin hazırlanıyorum şunun şurasında 1 ay var yok ama her an bu kız ne yapıyor diye düşünmekten cidden kendime zarar vermeye başladım artık ruhsal olarak
      ···
    4. 4.
      0
      aslında aşkın basit ve biraz biyolojik bi olay olduğunu bilidiğim için. seni şöyle alalım uzunca bir başlıkdır ama faydalıdır.

      ~ http://www.incisozluk.com...zlara-agib-olur/sahibi/1/ ~
      ···
    5. 5.
      0
      tamamdır bro bakıyorum sağ olasın sen benim olayla ilgili kısa bir yorum yapsan ne dersin peki ne önerirsin bana
      ···
    6. 6.
      0
      panpa öncelikle yeni birileriyle tanışman şart. kerem ve ya mecnun değilsin en nihayetinde. aklından bunu da çıkarma ; o sadece bir kız. yani olay yeni olduğu için acı çekiyorsun. emin ol.
      ···
    7. 7.
      0
      o kadar yeni değil usta aslında ve yeni birisi ile tanıştım ama aklımda gene o var kızı görsen aslında tip falan da iyi değil fizik desen de yok ama seviyorum işte ne bileyim
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster