/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +19 -2
    Bu aşama bittikten sonra en önemli aşamayı yazıcam beyler hazır olun

    Aşama 3-Rakibinini küçümse: Pgibolojik olarak onu dövebileceğine inan ,bu aşamayı karşı çıkıcaklar olur büyük ihtimal, karşınızdaki yıllarını dövüş sporlarına verse bile onu pgibolojik olarak yenmeniz sizin için kolaylık sağlıyacaktır.adam 4 yıldır boxçu ben 1 vurana kadar o zütümü ziker mazallah gibisinden bi düşünceniz olmasın. Kendinize ne kadar çok güvenirseniz işiniz o kadar kolaylaşır. Unutmadan söyleyim kavga anında kendinizi rahat bırakın bu kısmı başka bir aşamada daha fazla açıcam şimdilik geçeyim. Adrenalin kısmına geleyim bu en önemli olaylardan bir tanesi beyler bu ya sizi kral yapar yada soytarı,her ihtimale karşı soytarı olmamak için rahat, soğukkanlı olucaksın kendine hakim olamazsan hiç bir şeye hakim olamazsın. " erkekliğin onda dokuzu kaçmak, onda biri de hızlı kaçmaktır" diye bi söz vardır,bu sözü haklı bulan herkes tecrübesiz demektir. Size kaçmayın demiyorum ama korkusuz olun bu ikisini orantılayın ne fazla abartın ne de az.

    Devam edicem.
    ···
    1. 1.
      +9 -1
      Bu sözü "El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder" sözü yeterince açıklar, sen patates ekmek yiyip bilgisayar basinda takilirken adam sporla veya dovus sanatiyla ugrasiyosa rakibini cokta kucumseyemezsin, tabi ki özgüveninizi hicbir zaman kaybetmeyin nolursa olsun
      ···
    2. 2.
      +1
      esas olan rakibi şaşırtıp beklemedği yerden çakmaktır. bununla ilgili kısa bir hikaye anlatacak olursak;
      sene bilmem kaç, türkiye tekvando şampiyonu yolda ilerliyor önünde bir arabası üstünde bir çingen. şampiyon geçmek için sağa hamle yapıyor at arabarsı sağa kayıyor sola yapıyor at arabası sola kayıyor derken bizim özgüveni tavan yapmış olan şampiyon çekiyor el frenini iniyor aşağıya.
      çingen dururmu oda atlıyor tabi hemen.
      şampiyon sen benim kim olduğumu biliyomusun gibisinden başlıyor olaya (klagib türk kavga başlangıç itemi) tabi çingen dururmu anında çakıyor sol kroşeyi şampion yerlerde, gözünü hastanede açıyor. şimdi bu şampiyon neden yenildi niye dayak yedi nasıl olur koskoca tekvandocu tek hareketle yerlebir olur.

      işin sırrı çingenin solak olması şampiyon sağ taraftan gelebilecek olan bir hareket için kendini hazırlarken sol taraftan gelen darbe nakavt ediyor onu.

      yani lafın özü SO2 (kükürt di oksit) lere küçük süprizler yapın. kavga zeka işidir güç değil soğuk kanlı olur aklınızla hareket ederseniz 3-4 tanesini aynı anda yere serebilirisniz.

      hadi kalın sağlıcakla gömdüm.
      ···
   tümünü göster