/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +20 -1
    beyler adam demişte bıçak saplayamaz diye.

    tak saplayamaz.

    ulan bu ipneler adam öldürüyor be, o bıçağı çıkardımı etrafındakiler de çıkartıyor tek tek sokuyorlar. tabi korktukları için. beyler benden söylemesi 10-15 kişi sıkıştırırsa kaç. bak 4-5 kişi olur belki ama baş edemeyecek kadar fazlalarsa kaç.

    şu yaşıma kadar çok kavgaya girdim, hala da aktifim (bkz: yürek yemiş arkadaşları bekliyorum) benden söylemesi. ama adam yumruk yumruğa gelmişse, tek kişiyse gir kalıbına bakma. dayak yedikçe üstüne git adam senden tırsmaya başlayacaktır. bi yerden sonra vurmaya korkar "deli mi lan bu" diye.

    son olarak dünyamız kötü, boş dolaşmayacaksın. arabanda falan nefsi müdefa için bir tabanca, sopa taşıyacaksın. hiç olmadı bir dövüşmeyi falan öğren.

    edit: bir şey daha belirtmek istiyorum. ben küçüklüğümü kürt mahallesinin yukarısındaki mahallede geçirdim. mahalle maçları yapardık gazozuna hep yenerdik hep de gazoz almazdı huur çocukları. sonra olay çıkartırlardı. ırkçılık yapmıyorum ama milletlerin kendine has özellikleri olur. bu kürtlerin de has özellikleri şerefsiz olmaları. bir gün yine böyle oldu ben artık dayanamadım 3 tanesini bir güzel dövdüm sonra bizimkiler de girdi. bayağı çetin dövüştük o gün. sonra bu huur çocukları abilerini babalarını toplamışlar, mahallede bizi arıyorlar. biz bunları gördük de onlar bizi görmedi hemen evlere kaçtık. yani burdan çıkartıcağımız şey, eğer bir kürtle sorun yaşadığsan anasını gib ama gibtikten sonra evine kaç. bir kaç gün dışarı çıkma. olay korku değil bunların şerefiz olması.
    ···
    1. 1.
      +17
      ulan şu başlıktaki tek doğru entry bu amk.

      başlığı açan liselinin dediklerine bakmayın, büyük ihtimalle ya kavgaya girmemiş yada girse bile karşısındaki bıçak çekmemiş. öyle "bıçaktan korkmayın üstüne gidin" "kalabalıktan korkmayın gidin kafayı çakın" diye bol keseden sallamak kolay. heriflerin kaybedecek hiç bir şeyi yok, lan polis yakalasa nezarete bile almadan salıyor bu herif mi korkacak bıçağı sokmaktan? evet o bıçağı çeken huur çocuğu korktuğu için çekiyor, tek kişiye 10 kişi dalanlar da tek başına dalsa yannanı enlemesine yiyeceğini bildiği için it sürüsü gibi dalıyor. sen çok delikanlısın bıçak çekenin üstüne yürüdün, 15 kişiye saldırdın da, o bıçak bir kere girince ne cesaret kalır ne erkeklik. o daldığın it sürüsünden üç kişi seni yakalayıp da geri kalanları sıradan ağzını burnunu yamulttuktan sonra karnına böbreğine bıçağı takıp gidince "hay kafamı gibeyim" dersin yattığın yerde, ama iş işten çoktan geçmiştir.

      bak ben kendi adıma konuşuyorum, tek başıma iki kişiden fazlaya mümkün değil kavgaya girmem. ha karate, kicktaks vs. biliyorsundur bu panpamızın dediği gibi tek başına 4-5 kişiye dalarsın hadi belki, ki o halinle bile adamın elinde emanet varsa girme. sen ne kadar iyi olursan ol, o karşıdaki huur çocuğu şansına denk getirir bıçağı, hayatınla ödersin amk.

      ha ayrıca, çabuk sinirleniyorsan da ne tabanca ne de bıçak taşıma, gençliğini içerde çürütürsün. araban varsa koltuğunun yanında sopan olsun ama, sopayı görünce tırsıyor huur çocukları
      ···
    2. 2.
      +9
      Bakın .Beyler o adamı değil bu adamı dinleyin . Adamlar bıçak çıkarttı sen üstüne yürüdün herif korktu sapladı ne tak yiyeceksin dediği gibi kaybedcek bişeyi yok ki bu barzoların . it gibi sokak köşelerinde yasıyolar zaten siz beladan uzak durun yinede ama çok da ezilmeyin
      ···
    3. 3.
      +1
      @cinmalisa @hmmshmmsamkokuyor bu adamlar doğruyu söylüyor beyler bu liseli romantik veledin açtığı başlığı kaale alıp kendinizi herkül sanmayın sonrası çok acı olur olan size olur ailenize olur bu sokakta yozlaşmış topluca gezen her an suç işlemeye meyilli tipleri dövseniz bile elinize bişey geçmez ki bunlar size saygı gösterse de bir gibe yaramaz önemli olan efendiliktir mahalledeki nezih kibar insanlardan saygı görseniz yeterli bırakın bu tipler kendi halinde gezsinler bıçaklı kavga delikanlılık değildir bir kişiye 10 kişi dalmak erkeklik hiç değildir bilen biliyor ya gerçeği o size yetsin. hayatı kavga gürültüden kurtulmayan biri olarak yazıyorum bunu gece kendi arkadaşımın ölüm haberini aldım bu sokak kavgalarında olan kime oldu arkadaşıma ailesine gencecik hayallerine.. size demiyorum tabi biri sizi ezmeye kalktığında boyun eyin eyv. deyin kaldırın yerden yere vurun ya da düelloya davet edeni bile reddedin bunlara gidin emanetle gelenlere de hiç ardınıza bakmadan kaçıp gidin son söz bu gaz veren veletlere inanmayın.
      ···
    4. 4.
      +3
      +1 verdim, zibilyon tane dövüş sanatı var, ben de öğreniyorum birini. hocam 10 tane adam gelse anasını ağlatır, ama bıçak işini nasıl yapacağız diye sorduğumda kaçıyorsun dedi. yine de bana ne dıbına koyim istiyosanız dinleyin bu adamı bir sıçrayın iki sıçrayın sonra torpilli veya deli bi adama denk gelin, kolay gelsin.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster