/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +1 -10
    Daha hayatında yabancı dizi görmemiş tiplerin bile toplum içinde bu dizinin muhabbetini yapmaları ve ülkemizde bu kadar çok izlenmesi dizinin konusunu çok bariz şekilde belli ediyodu. Aşk-ı memnu dizisinin bu kadar çok izlenmesiyle aynı sebep...
    illa içerisinde bir sapkınlık olacak ki izlesinler.Bu dizi hakkındaki haberlere rastlasamda bir türlü ilgimi çekmemişti. Bende daha çok muhteşem yüzyıl havası uyandırdığı için izlemiyordum. Diziyi izlemesende ister istemez içeriğe hakkında bilgilere maruz kalıyosun. Evet sibel kekilli oynumuş. +18 sahneler varmış. olabilir. Buraya kadar sorun yok. Cinsel içerikli dizilerin izlenmesinin sebebi yokluk olabilir ya da bilmiyorum belki yokluk olmasa da keyif alındığı için olabilir. Ben şahsen cinselliğin olduğu dizilerden hoşlanmıyorum. En kötü açar ferremu izlerim ama o tür dizileri izlemem. Çünkü o tür sahneleri izleyip daha sonra dizinin diğer konularına odaklanabilmek zor olur. Yani bir süre sonra o izlediğin dizi, dizi olmaktan çıkar.
    Herneyse geçen toplum içindeyken bir konuşmaya şahit oldum.
    Yaşını başını almış evli barklı insanların bile bu dizi hakkında muhabbet ettiklerini görünce daha çok ilgimi çekmişti.
    Genelde o tip insanlarla aynı diziyi izlemekten hoşlanmam.
    Bunun sebebini sizde biliyosunuz. Dizinin konusu güzel olduğu için değilde, bir iki beğendikleri oyuncu olduğu için izlemeleri. Örneğin küçüklükten beri izlediğim Supernatural dizisini şuan ergen kızların yhaa dean çok yakışıklı demeleri ve bu sebeple izliyor olmaları diziden soğumaya sebebiyet amk. iyiki better call saul gibi diziler var da bu tiplere denk gelmiyoruz amk (:
    Herneyse konumuza dönelim. En sonunda kendimi motive edip bu diziyi izlicem amk dedim. Bakalım ballandırıldığı kadar güzel mi diye. Önce bi dizi hakkındaki yorumları baktım.
    Çok çok ağır sapkınlığın olduğuna şaşmadım aslında. Çok fazla izlenmesinden belliydi zaten bir takluk olduğu.
    Amk ne diyeceğimi bilemiyorum. inanın şu satırları yazmakta zorlanıyorum. Hadi +18 olmasını geçtim, isterse baştan sona ferre olsun. Hatta grup yapsınlar hiç sorun değil. Ama dizideki elemanın kendi öz ablasını gibmesi ne demek lan?
    içeriği böyle olan bir diziyi toplum içinde konuşmaktan nasıl utanmazlar anlamıyorum. Bu kadar mı düştünüz amk?
    Birde ballandıra ballandıra anlatmaları yok mu...
    Anasını satim açık açık ferre muhabbeti yapılsa bu kadar kötü olamaz. Yemin ederim iğreniyorum artık bu diziyi izleyenlerden. Bu diziyi izledikleri halde ahlak bekçiliği yapanlarda var. Kusura bakmayında bu pisliği izledikten sonra hiçbirşey söylemeye hakkınız yok. Yüzünüze tükürmek isterdim ama ondanda anlamazsınız ki...
    ···
   tümünü göster