/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +2
    ılıktan yavaş yavaş sıcağa doğru bir geçiş oluyor, sonra ileri geri ritimlerine başlayınca vıck vıck gibi garip sesler geliyor, o sırada partnerde eşlik ederse, pipinin vajinadan çıkma problemi doğuyor, buda o an erkeği çok rahatsız ediyor. Sanki kışın ortasında evinden atılmışsın gibi hissediyorsun, ve o an partner sıcak bir yuva gibi geliyor, aniden vajinadan köklemeye başlıyorsun, tekrardan evden atılmamak için, elinizi partnerinizin belinden, halk dilinde domalma pozisyonundaysa poposundan kavrıyorsunuz. Eğer partneriniz sizden önce boşalıyorum derse şanşlısınız, zira erkek erken boşaldığı zaman, partneriniz rahat durmuyor hadi hadi diyor, sizdede 10 saniye sonra partnerinizden tiksinme başlıyor. Bu partnerinizin birdaha size vermeme durumunu ortaya çıkarabilir. En kötüsü arkadaşları arasında madara olabilirsiniz.

    Örnek ;
    - Ya şu çocuğa verdim, 2 gel git, sonra fıss

    Ben baya daldım konuya, neyse hayırlı forumlar
    ···
    1. 1.
      +1
      Oraya yazmışım bak, o durum, partnerinizin size vermemesinden daha kötü, adın çıkıyor lakabı yiyorsun, kızlar arası muhabbetlerde, o yüzden öyle bir durumunuz varsa önerim geciktirici, çok işe yarar, diyelimki geciktirici bulunmamakta, o zaman diğer yola başvurucaksınız.

      Mutlaka beraber olmadan 1 saat önce felan 31 çekin, 1 saat'te tiksindiğiniz partneriniz, size biraz daha güzel görünmeye başlıyacaktır. Sonra pipinizi yıkayın, malum ilişki durumunda yumurtalara gidip dölleşmeye sebep vermesin, 1 tanesi bile işe yarıyor biliyorsunuz. Sonra ön sevişmede mutlaka sert olun, tokat felan atın, abanın üstüne, ona kendinizin reis olduğunu hissettirin, biraz korkup endişe edicektir, sonra oda alevlenmeye başlıcaktır, bir iki hızlanmadan sonra baya hızlı git gel'ler yapın, ara ara çıkarıp parmaklarınızı sokun, böylelikle pipiniz dinlenmeye başlıyacaktır, ve ereksiyon hali bir süre duraksayacaktır. Ama kızı parmağınızla idare ettiğiniz için, onun ereksiyonu devam edicektir. Sonra girmeden önce mutlaka sakso felan çektirin, tiksinsin biraz, şaşırsın afallasın, sonra poposunu kızartana kadar vurun, sonrada içine girip son git gel'lerden sonra göbeğine felan boşalabilirsiniz, ağızı tavsiye etmiyorum, ferre filmi çekmiyorsunuz sonuçta, ipneliğin lüzumu yok.

      Bu yaptığınız taktik, savaşma taktiğidir. Bu ilişkiden sonra kız memnun olmasa bile, arkadaşlarına, ya bu çocuk hayvan gibi, sülalemi gibti resmen gibi kelimeler kullanır. Buda sizin popülerliğinizi yükseltir. işin sonucunda arkadaşlarından birisinede kayabilirsiniz.

      Edit : Bu olay birkaç profesyonel tarafından test edilmiştir. Sakatlık riski göz önünde bulundurulmalıdır.
      ···
      1. 1.
        0
        dıbına koyim film konusu çıkar lan bu yazdıklarından helal olsun
        ···
    2. 2.
      +1
      Evet sonuçta hepimiz birer insanız ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda yaşıyoruz. Yardımcı olduğuma sevindim, başka destek aradığınız konular varsa, yerimi biliyorsunuz, Hayırlı forumlar.
      ···
   tümünü göster