1. 89876.
    +9 -3
    öncelikle kadın mısın yoksa bize harun abi taklidi yapan bir erkek misin bilmiyorum. ama seni kadın addedip birkaç şey söylemek istiyorum.

    birincisi, bana göre o göbek möbek fazla konu değil. asıl konu spor aq. ben bizim milleti anlamaıyorum. adam hayatında spor yapmamış ama aç kalmış, hayatı gibko diyetlerle geçmiş, kilosu 50 diyelim. lan üzerinde kas olamdığı için cılk cılk aq, zütü başı jöle gibi.

    sen şimdi adam gibi spor yapsan, git spor salonun da 10 saat koş demiyorum adam gibi bütün vücudunu çalıştıracak birşey(yüzme olur, olur da olur adını sen koy) o göbek batmaz. sen her adımını attığında bir sağa bir sola, arada yukarı aşağı zıplamaz o göbek,

    bak güzel kardeşim, biz erkeklere ciksi gelen şeyler genelde hayvani dürtüler tarafından belirlenir. yani biz bir kadına baktığımızda belki bilmesekte verimli bir yavru bundan olur muyu hesaba katarız. o yüzden, amk genelde erkeklere sor hafif zayıf mı hafif balık etli mi diye , 10 undan 9 u balık etliyi seçer çünkü balık etli daha sağlıklıdır, at ormana, balık etli daha uzun hayatta kalır, daha kuvvetlidir vs.

    yani sen şekli şuklu gibtiret sağlıklı olmaya çalış, çünkü bir erkeğe gerçekten çekici gelen şey budur.

    Özet: göbek möbek hikaye, sporsuz olmaz. Git spor yap aq.
    ···
   tümünü göster