/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +20
    Ha ayrıca Yunanı denize dökmek zoruna mı gitti dangalak.
    ···
    1. 1.
      +9
      Onlar halk değildi onlar askerdi senin benim atalarimizi olduren eziyet eden masum olan karışıklik çıkarmayan halk nüfus mübadelesiyle geri gönderildi zaten
      ···
    2. 2.
      +6 -2
      Bre anasını gibtiğim sana söyleyecek söz yok. 15 sn bekledim ama cugumu verdim içim rahat Enazından seni ermeni dölü huur evladı seni
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      @lordlegolas ne zaman umrunuzda oldu lan başkaları hayvanat.Siz ne zaman insanlıktan anladınız.Siz Türk kanı dökerken problem olmadı ama AMINAKODUĞUM ÇOCUĞU.
      ···
    4. 4.
      +5
      Yunanlilarda canliydi demek canliyi denize dokmek insanliga ters demek
      Ne yapacaktik kardesim lutfen gibtirip gidin mi diyecektik topraklarimizdan senin gibi ayni takun soyu insan cok hepinizden igreniyorum aminakoduklarim
      ···
    5. 5.
      +5
      @lordlegolas ataların döktü dıbınakoduğum kaltağı bize soykırım uyguladınız demesini bilirsin ama soysuz köpek.
      ···
    6. 6.
      +3
      iftira attiğim yok lan ağlamayı biliyorsunuz ama Torklor bozo soykorom yopto diye. Geçmişini benimsemeyenin geleceği olmaz.Kan davası zihniyetim falan da yok.
      ···
    7. 7.
      +4
      Geçmişi olmayanın geleceği görece yüzü zihniyeti olmaz ermeni kardeşim bunu kafana sokacaksın mezhep nedir öğreneceksin Ananı yatakta bassan bastığın adama kardeşim lütfen sevgi koyim giktir git mi diyeceksin ? çok merak ediyorum.
      ···
    8. 8.
      +2
      giblemeyin bırak bir gibten anladığı yok dıbınakoduğum çakma filozofu seni.
      ···
    9. 9.
      +3
      Etnik köken diyon ulan dıbınakoduğum delisi sen atalarına sahip olmak zorundasın.Sen anlamak istemiton galiba ulan bize soykırım yaptınız diyorlar madem ataların sorumululuğu bize ait değil neden bunların hesabı bizden soruluyor ? Çok cahilsin.
      ···
    10. 10.
      +2
      Ha ayrıca o şehitler senin bağımsızlığın senij özgürlüğün için kanını döktü.Bu insanlar vatanı savunurken daha kim olduğunu tanımadığı insanlar için milyon tane fedâkarlığa katlandı.Ben asla böyle atalarımı yoksayayamam.Sen eğer Türk vatandaşıysan atalarının yaptığı iyi şeyleri sahiplenmeyi biliyorsub ama ? Ben eğer Türksem atalarımın yaptığı her türlü şeyi üstlenirim.
      ···
    11. 11.
      +2
      Galatasarayli bırak kardeşim vallahi uğraşma laf anlamıyo ve kitlenmiş işte."Yunanın denize dökülmesi"nin anlatılmasını bile yanlış bulan bi kafanın içindeki adına beyin dediği sıçmıkla muhattap olmak gereksizdir. Aynı mal, tarihi de reddediyor zaten. Boşver kardeşim yazmaya harcadığın eforu 10 saniye daha kaliteli nefes almak için harca, diyafrdıbını kullan mesela,bak vallahi daha faydalı olur.
      ···
    12. 12.
      0
      @lordlegolas lan dangalak o adamlar ailesi için savaşma gibi bir şansı yok. Küçük bir zümre (aile) bir devletten daha değerli olamaz. Zamanında ailesini sevdijlerini yok sayıp ülkesi için tonla fedakarlığa başvuran kişiler var.Sen bencil bir adamsın. Ayrıca beni yerimden kaldırma dıbınakorum. Bana böyle düşünce özgürlüğü ayakları yapma giberim belanı.Ben senin hiç bir şeyini kısıtlamadım. Anlat bakalım bu soykırım atalarımızdan değil de hesabi bizden soruluyor senin düşüncene göre milletlerin tarihini yoksaydınya. Anlat merak ettim neden bizden soruluyor hesabı.
      ···
    13. 13.
      0
      Benim için de senin bir kaç sene önce ölen sevdiklerin tanıdılların gibimde değil. Neyse mal fikirlerini kendine sakla defol burdan gerizekalı cani bin.
      ···
    14. diğerleri 11
   tümünü göster