/i/Kitap

Kitap sever dostlarımızın buluştuğu alt incidir
Okuma ihtiyacı barut gibidir bir kere tutuşunca artık sönmez
Victor Hugo.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Panpa bnde ülkücü grubuna giriyorum zaten fikir açısından. Atsız dinlere inanmıyordu(çocuğunun dediğine göre deistti) ama Türklerin milli dininin müslümanlık olduğunu kabul ediyordu. Ve romanları mükemmel. Dinlere inanmıyor diye Türk olan birini dışlamak doğru değil bence. Türkün türkten başka dostu yoktur çünkü. Ve aynen öyle ziya gökalpte efsanedir...
    ···
    1. 1.
      0
      Din arabın , hukuk sizin , harp türkündür der atsız kardeşim adam türk dinini göktanrı inancı görüyor hadi bunu da geçelim pek kimse bilmez sen dahil 1934 Trakya olayları var , bakıyorsun başını Nihal Atsız çekiyor nasıl mı ? öyle bir yazı yazıyor ki millet galeyana gelip yahudilere saldırıyor.. Peki sana soruyorum Türkçü diye her türküm diyeni benimsemeli miyiz ? Ben kendisini faşist buluyorum , ama bazı görüşlerine de katılıyorum tabi ki..
      ···
    2. 2.
      0
      Herkesin görüşü farklıdır panpa. Bi insana faşist demek kolay değil bana göre. Irkçılık farklı faşistlik daha farklı bi kavram. Ayrıca evet atsız dine inanmıyordu dediğim tek şey milli dinimizin müslümanlık olduğunu kabul etti. Hatta yazısı var:« "Milleti yapan unsurlardan biri de din olduğuna göre, Türkler’in dini üzerinde de durmaya mecburuz. Hiç şüphe yok ki, Türkler’in dini müslümanlıktır. Eski dinimiz olan Şamanlık’dan da bazı unsurlar alarak bir Türk müslümanlığı haline gelen bu din, on yüzyıldan beri bizim milli dinimiz olmuştur." »
      ···
   tümünü göster