/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +65 -5
    Aynısının çeyreğini yapsak foşiiiiğkkk diye ağlarlar malum gruplar bunlara hiç ses çıkarmazlar.Çünkü onlar birer sevgi pıtırcığıdır hak arayışındadırlar, ezilmişlerdir.

    Belgelerke arşivlerle yalan olduğu ispatlanmış saçma salak şeylere, üstelik kendi ülkeleri aleyhindeki şeylere destek olan huur çocukları utansın
    ···
    1. 1.
      +6 -2
      Bu çocukları toplayıp ebeveynleriyle beraber tak kuyusuna atacaksın orada diri diri çürüteceksin ancak bu sorun ancak böyle çözülür
      ···
      1. 1.
        +4 -9
        ya peki bişey soracam yarram.. böyle bir cümle kurup, sonra da sana sevgi kelebeği gibi yaklaşmalarını mı bekliyosunun beyninin ırzını gibtiğimin mantık fukarası.
        ···
      2. 2.
        -4
        Yav bunların aynısını ben ta lisede yaşadım, bu konuda biz mi Ermenileri suçlayacağız.
        Açıkcası ben bir anormallik göremiyorum. Zamanında Milli Güvenlik dersinde biz neler gördük Türkiye'nin komşular hakkında amk, her birinin nasıl birer düşman ve tehdit olduğuna dair kitabın yarısı kadar ünite vardı.
        ···
      3. 3.
        +1
        Bu serefsizler şu anki turkiyenin Doğu bolgelerinden toprak almak icin duzmece uydurmaca uyguladiklari bir taktiktir

        Ve bunun yanında serefsiz bazi ulkelerde bu konu hakkinda hicbir bilgiye sahip olmamasina karsin turkiyeyi soykirimla suclamakta bu yalanlama lara inanmayin
        ···
      4. 4.
        +1
        kitaptakiler doğru çıktı amk. çok iyi hatırlıyorum komutanın bize barzani ve esaddan bahsettiği şeylerin bir bir ortaya çıktığını. keşke hala olsa
        ···
      5. 5.
        0
        Sayın yüksek huur çocuğu amk solcusu ananı direğe bağlayıp delilere kırbaçladığımın oğlu senidegibecem efendi biraz tarih oku öylede gel diyeceğim ibnoş gavur dölü Ermenilerin karabağda yaptıklarını okusan az bile demişim tek bu yok birinci Dünya savaşında ermeni çetelerinin türk asker kılığında köyleri basıp halkı camilere toplayıp yaptıkları soykırım ve Rus ordusuyla birleşip yaptıkları olayları bir okusan, antiparantez eğer Yahudi dölü değilsen benim söylediklerime az bile dersin tabii o senin akıl fukarası hümanist beynin bunları almaz onuda biliyorum o yüzden sen git Ermenistan sözde soykırımı kutla bu ülkeden gibtir ol pekekent
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +5 -1
      Abi adam türk kimliğiyle türk progrdıbına çıkıp bize soykırım yapıldı diyor. Demekki yapamamışız.
      ···
    3. 3.
      -7
      Sanki yapmıyoruz aq. Bu olaylar karşılıklı sen yaparsan onlar da yaparlar

      https://www.google.com.tr...&biw=1366&bih=643
      ···
      1. 1.
        +14 -2
        adamlar şu olayı devlet törenlerinde yapıyor. bizim devlet törenlerinde ermenistan bayrağı yakma evresi yok. yani arada baya bir fark var. üç beş kişi toplanıp bayrak yakması ile, şu resimdeki çoluk çocuk bayrak yakma hadisesi baya farklı. resmen kinle besliyorlar çocukları. beni ailem ermenilerden nefret edeceksin, etmelisin diye yetiştirmedi. ermeni bayrağının üstüne çıktığımı da hatırlamıyorum.
        ···
      2. 2.
        +7
        Kardeş senin hiç Türklerin hakkını savunduğunu görmedim.

        O beynin hümanistliği sadece ermeni ve kürtler için mi hatırlıyor dıbına kodumun bini?
        ···
      3. 3.
        +2 -2
        @vatanmillet denen kancık
        lan dürrük sen hiç çoluk çocuk şöyle bi ortam gördün mü türkiye'de yabancı bir bayraya karşı, amk ya üç beş sakallı pekekent arada bi bayrak yakar, ya da terörist binler yine türk bayrağı yakar.

        anıtlarında her basamağı türk bayrağı olarak boyamış adamlar, daha neyin tatavası hain züt. ufacık çocuk bayrağa bastırıyor, belli ki aile bunlar, var mı şöyle bir tane örnek kancık soyu?

        bir de dezenformasyon diyor, google et hain oç
        ···
      4. 4.
        +5
        Kafanda canlandırdığın o muhteşem sahnede bütün devlet erkanı oradayken yakılan devasa bir Türk bayrağı,alkışlayan eller?seniçten çıldırmış bir başkan yok maalesef srvgi pıtırcığım benim.

        Ama bak neler var.ASALA Terör örgütü var.Binlerce masumu katleden.Bide bunun bi anıtı var.Rvet bildiğin Terör Örgütü Anıtı.Nerde biliyomusun ? inanmazsın ama Erivan'da.Ermenistan devletinin başkentinde ve devlet erkanının kıçının dibinde.Devletin bu anıta hiçbir şekilde müdahele etmemesinin yanında aksine ziyaret ettiği söyleniyor.

        Al fotoğrafı

        http://upload.wikimedia.o..._memorial_in_Yerablur.jpg

        Şimdi sen dengi bi örnek göstereceksin Türkiyeden.Göster yoksa ermenistan kötüdür.Açık ve net.

        Başka ne var biliyomusun ? Yine ermeni hükumetinin kıçının dibinde (Ülke toplam yüzölçümü 29.000km2 okduğundan aslında her yer hükumetin kıçının dibi ama neyse) ,başkent Erivan'da metro girişinde yere Türk bayrağı serildi.Devlet ne yaptı ? Hiçbir şey.

        Al fotoğraf

        http://uludagsozluk.com/g.../#PhotoSwipe1430245249906

        Dengini bekliyorum aynı şekilde.

        Ermenilerin Türk düşmanlığını gösteren bi şey daha geldi aklıma.Güncel.Tarih 29 Mart 2015,Arnavutluk'un 2-1 kazandığı Arnavutluk Ermenistan maçında Arnavut bir taraftar Türk bayrağı açtı (Arnavutlar sever bizi sağolsun keratalar) ve bütün ermeni tribünü çıldırdı.Bir anda hücuma geçtiler,büyük kavga çıktı,taş sopa meşale polis ortalık karıştı.Arnavut taraftar linç edilmek istendi,Arnavutluk tribünü de karşılıj verdi tabi.

        Al kaynak
        http://m.milliyet.com.tr/...ar---2036422-skorerhaber/

        Youtube'da videosu da var olur da inannaz inkar edersen.

        Çok sevgi dolular canım.Müthiş saygılı ve hoşgörülü ermeniler.Ama ne yapalım kusura bakma Türk'üz barbar ve katiliz.Spykırımcıyoz biz.Toplam 1.3 milyon ermeninin içinden 1.5 milyon çıkarıp (mucizevi bi şekilde) öldürdük,cesetleri de yine mucizevi bi şekilde yok ettik.

        Masumları da tehcire zorladık.Manyağız çünkü biz.Adana'da 14 bin ermeni göç ettirildi,16 bin ermeniye siz kalın dendi.Çoğunluğu göç ettirilmedi ama olsun biz yinede zalim ve anlayışsızız.

        Aynı zamanda aptalız biz.Dünyada hiçbir devlet sesini çıkartamıyorken gibini sallaya sallaya fetih yapabilen devlet gücündeyken hiç dokunmadık ermenilere,millet-i sadıka dedik bağrımıza bastık.Devlet kademelerine çıkmalarına müsaade ettik.Öldürmek bir yana her türlü özgürlüğü verdik.Ama bir anda sene oldu 1915,ülkemiz devletimiz tarihte ilk kez bukadar kötü bir durumdayken,aynı anda sayısız cephede dünya devleriyle savaşırken,kıtlık yoksulluk ve isyanlarla boğuşurken,kısacası mahvolurken "Aa,lan bunlar ermeni,biz de katiliz hadi hepsini öldürelim" dedik ve soykırım yaptık.Manyağız çünkü olm napıcan böyleyiz işte.

        Ermeniler 1914-1922 yılları arasında 560.000'den fazla Türk'ü katletti.Kesin ve belgelidir.Hem Türk hem Ermeni hem Rus tarihçi ve görgü tanıklarının anlattıklarıdır.Ama o sayılmaz boşver onu.Çünkü onu yapan biz barbar Türkler değiliz.Ölenler silahsız ve masum ama gibtiret çünkü onlar Türk.Hrant Dink'in ifadesiyle "Türk'ün zehirli kanı"nı taşıyo onlar.Ama o ifadeyi de boşver.Hepiniz ermenisiniz çünkü.O masum çünlü.Onu yine biz katil Türkler durduk yere sırf ermeni diye öldürdük.

        Ne yapacaksın biz de böyle katil,aptal,pis,barbar,bütün kötü sıfatların birleşimi bi ırkız işte.
        Sen ve senin gibi soysuz itler için kötü olan ve korktuğunuz her şeyin vücut bulmuş haliyiz.ister Attila atamız gibi "Tanrının kırbacı" de,ister Cengiz Han gibi Tanrının cezası de,insan olamayacak kadar korktuğunuz için hep ilahi özellikler yüklediğiniz bu ırk hep var olacak ve hep sizin gibi yalancı başobozukların,şerefsizlerin ve ağlakların karşısındaki en büyük güç olacak.
        Tümünü Göster
        ···
      5. diğerleri 2
    4. diğerleri 1
   tümünü göster