/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +19 -8
    Adam gibi adam panpalar kalmıştır umudyla yazıyorum bu entry i umarım yanılmamışımdır. Liseliler uyudu zaten yarın okulları var.

    panpalar benim kız arakdaşım vardı 3,5 sene önce ayrıldım ve şuan 2,5 senedir bi birlikteliğim var benim cep telefonum bozuldu telefon kullanmıyorum takoz bişey kullanıyordum.. arada oluyodu böyle benim kız diğer 3,5 sene önce ayrıldığım kızın profiline bakmış hep. O her istanbula geldiğinde bnm telefonum bozuluyormuş.

    Aldatsam ulan yakaladı bizi falan diyicem inkar edemem.
    Ama ben en huursunu aldatmadım.
    Ve onun okuduğu şehre gidip kalıyım demiştim ben buna. o bana gelme sınav var dedi daha var dedim. sonra param yok dedi parada var dedim. Sonra etkinlkvar okulda bi hafta sürcek dedi.
    Sonra da senden uzak kalmak istiyorum dedi.
    Dün telefonda konuştuk benim çk üstüme gelme dedi ve 2 3 gün kafamı dinliyim dedi ben kendimi savunmıcam yapmadığım bişiden benim günahımı alıyosun dedim. Şuan bana mesaj atmış beni aldatıyosun ayrılıyorum senden dedi.

    yardım edin bana adam gibi adam panpalar ne oluyor anlamıyorum

    Edit : Panpalar bu kız bana sabah günaydın falan filan dedi. Ben anlamıyorum 2 farklı kişi gibi geliyo bana önceleride böyle hissediyodum ama bugün anladım 2 farklı kişi. Borderline diye bi hastalık var ondan olmuş olabilir mi ?
    ···
   tümünü göster