/i/Devlet

  1. 1.
    +5
    sırf buradan gitmek için. her taka öküz gibi vergi koymuş. Zaten yolu yol değil ulaşımı ulaşım değil. Herşeyden önce insanı insan değil alayınız hilekar huur çocuğu ulan. Suyu taklu, gibkodan leş gibi bir barda bir tanecik birası olmuş 16 lira. Bir paket sigara olmuş 10 tl.

    tüm bunları kafamdan çıkarıp internete gireyim biraz güleyim diyorum evet beyler internet bile gibim gibi ben böyle internetin böyle ortamın dıbına koyayım anasını eşek gibe. Esprileri bile bu kadar mı kalitesiz olur.

    kararımı verdim beyler gözümü kararttım. Boğazımdan kestim. günde sadece 4 liraya tavuk pilav ayranlı öğünüm var. 2,65 kuruş yola gidiyor yolunu gibeyim. günlük giderim 6,65.

    pekala 6,65 x 30 = 199,5 düz hesap 200 lira kalanı da hesabımda biriktiriyorum zaten. Zamanı geldiğinde ülkeyi terk etmek için biriktiriyorum o parayı.

    sigarayı bıraktım hatta üstüme başıma bile bişey almıyorum. sakız bile almıyorum ulan. gırtlağımdan kestim.

    neyse tek giderim o 200 lira beyler zaten öküz gibi de ders çalışıyorum sırf burdan kurtulabilmek için . Dereceyle mezun olursam gidebilmek için şansım artar. Bi baktın taşaklı bi bilim enstitüsü davet etti beyin göçü oldu mına koyim.

    özetle harcamalarımı minimuma indirdim hatta şu kadar söyleyeyim 31 çekmek için kullandığım peçeteyi bile idareli kullanıyorum. Evet beyler kemeri çok ama çok sıktım. Bu ülke
    t-e-r-k e-d-i-le-c-e-k bunu böyle kendime görev edindim artık.

    bu kadar nefret ettim dıbına kodumun yerinden çünkü kendi ülkemde ikinci sınıf insan gibi hissettiriliyorum. Bu ülkenin evladı olduğuma tiksindiren bütün o ... ları saygıyla anıyorum o boşluğa her türlü küfür gelebilir. dibine kadar hak ediyorlar çünkü.

    Planım hazır mesleğimi elime alınca dıbına koymazsam ortalığın aha o zaman yanlış anlamayın kimseyi dolandırmam dürüst adamın ben, çalıp çırpmam da dıbına koymak derken burada başarılı biri olacağımdan bahsediyorum. Ben bazıları gibi hırsız değilim. Dürüst bir şekilde olmayacaksa da nasip olmaz inşallah.

    Bu ülkede benim hayatım çalındı yıllarımı o tak gibi okullarda harcadım 14 tane okul değiştirdim hepsi de birbirinden taktandı. Evet beyler ingilizceyi de kendim öğrendim sabahlara kadar gramer kitaplarının başında dirseklerimi çürüttüm. dıbına kodumun öğretmenleri ilkokul 4 ten beri ingilizce "anlattılar" ama bir taka yaramadı yani en güzel zamanım bile tak edildi.

    Eğitimi bile taktan ulan ileride çocuğum olunca aynı taktan şeyleri o da yaşamamalı. Kız olsa o fosforlu eşofmanlı binkolar taciz edecek. Erkek olsa doğru düzgün bi kız arkadaşı olmayacak çünkü dıbına kodumun yerinin kızı bile kız değil, böyle neslin dıbına koyayım. Evladım iyi şartlarda büyümeli. Şimdi yetişmiş o dıbına kodumun serserilerinin arasında işkence çekmemeli. Adam gibi bi hayat yaşamalı.

    Sahilinde bile adam gibi bira içemediğim ülkenin içine sıçarım ulan aha bu kadar söylüyorum. Etraf esrar bali bonzai çekmiş uçmuş aptal huur çocuklarıyla dolu. Bir manzara bile izletmiyorlar geliyorlar başına bıdı bıdı bidi bidi. Her şeyi geçtim içmeyi bile bilmiyorlar lan insan sarhoş olmak için içer mi lan ? Sarhoş olup millete salça oluyor huur çocukları. insanı insan değil diyorum haklıyım beyler alınan alınsın gibimde bile değil. "Benim insamım" edebiyatı yapanı zütünden giberim dellendim zaten gece gece. giberim seni de insanını da.

    Burada hiç bir şeyin tadı tuzu yok. Hepimizin hayatı tak gibi burada sadece kendim için konuşursam ağır bencillik olur. Sizi bilmem ama ben burayı terk etmeyi kafaya koydum planımı çoktan yapmıştım her şey planım doğrultusunda gidiyor her şeyi göze aldım. ben bu ülkeden gidiyorum. Kalan ömrümü adam gibi huzur içinde yaşamalıyım. Siyasetin daha az konuşulduğu. Irkçı ve fanatik huur çocuklarının, dinden dem vurup da hayvan gibi günah işleyen ikiyüzlü cahil huur çocuklarının olmadığı, 3 kuruş para için taklalar atan aç gözlü huur çocuklarının olmadığı bir yerde yaşamalıyım. Bu cehennemde eriyip gitmektense daha iyi yerlere layık biriyim ben.
    ···
   tümünü göster