/i/Devlet

  1. 76.
    +1 -1
    kendilerine dindar, marjinal, kemalist diyenler
    kardeşim sizin derdiniz ne ???
    kimi kapanmayan kadınlara huur der, kimi kapananlara yobaz, gerici cahil laftasını yapıştırır. kimi namusun sadece başörtü olduğunu düşünür, kimi yıllardır gelişemeyişimizi başörtüye bağlar ulan sizin gibiler yüzünden gelişemiyoruz asıl.
    kapanmanın neresi gerici tutturmuşsunuz bir ciks objesi muhabbeti gidiyor.
    dinimizde çok güzel ve kutsal bir nedenle yapılan bu eylemi nasıl böyle kirli sözler ile lekelersiniz. namusun sadece kadınlara mahsus olduğunu mu sanıyosunuz ? ar,namus, iffet,ahlak bunlar her müslüman bireyin dikkat etmesi gerektiği konular (bakın farkettiyseniz birey dedim kadın demedim) Daha bugün sözlükte gezerken kaç tane dul bayan veya göğüsünün resmini atmış çok afedersiniz gerizekalı kızla dolu başlığa rastladım. yazık be!!! gerçekten yazık. bu mu çağdaşlaşmak ? bu mu modernleşmek ?. Hiç düşündünüz mü kime göre modernleşiyoruz veya kime göre hangi konu da geri kalmışız ? şahsen ben tarih bilimini çok seven bir insanım ve atalarımla gurur duyuyorum şu an düştüğümüz halden ise tam anlamıyla utanç duyuyorum.
    kimse bana tarih hakkında laga luga yapmasın osmanlının son dönemini ve milli mücadeleyi de gayet iyi biliyorum. atatürkün yaptığı icraatları ülkeyi dış güçlere karşı savunuşunun da gayet farkındayım ama mustafa kemal! inde hataları olduğunu ve onun da bir insan olduğunu unutanlar var aramızda (bunu kesinlikle akpyi savunmak için yazmıyorum erdoğana tapan gerizekalılarımızda yok değil.)
    galiba türk insanının geninden midir yoksa kültüründemidir bazı şeyleri aşırı abartma huyu var neyse başlığı açan arkadaşın ne amaçla bunu yaptığını bilmiyorum ancak
    sizden tek isteğim sözlükte kimliğinizi gizleyerek millete ve zihniyetlere küfürler yağdırmaktansa insan gibi birbirimizi dinleyelim birbirimize tahammül edelim.
    bu kadarı bile emin olun ülkemizin gelişmesi açısından bize çok yol kat ettirir
    ···
    1. 1.
      0
      bu kadar yazıdan sonra akpye oy atmıyorum de seni şukuya boğarım panpa
      ···
    2. 2.
      0
      hiç bir siyasetçiye güvenmiyorum yeni nesilden de ümidimi kesdim zaten ama hangi görüşü savunuyorsun diye soracak olursan islamcıyım kardeşim.
      ···
   tümünü göster