/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2 -3
    biliyorsunuz ki son zamanlarda kızlarımızın zütü iyice kalktı. gözleri paradan başka bir tak görmeyen ve her şeyi görsel yaşayan bu kızlara ( pardon kız demişim amk ) güzel bir ders verme vakti.

    güzel oldukları için her taku elde edebileceğini sanan bu varlıklara karşı artık bir savaş ve ardından yeni bir felsefe üzerine dayalı yeni bir düzen oturtturmak için tam vakti.

    peeki bu nasıl olacak ?

    bu olay şu şekilde gelişecek.

    yakışıklılar ( fakir zengin fark etmez ) hiçbir kıza yavşamıyorsunuz beyler. bırakın onlar peşinizden koşşun ve size yavşasınlar, yavşarken onların duyguları ile oynayın önemsiz birimiş gibi davranın...

    çirkinler ( fakir olanlar ) panpa sizlerde asla abazanlık yapıp kızların zütünü kaldırmıyorsunuz. gerekirse her saat başı osbir çekin bişi yapın ama bunu yapmayın. burada sizin öneminiz çok büyük, çünkü yukarıdaki sınıftan yüz bulamayan hatunlar sizin ilginizi görüp sizin duygularınızla oynayıp intikam almak isteyecekler. olan size olacak yine. o yüzden bunun olmaması için onlara sizin de tekme atmanız gerekiyor.

    çirkin ama zenginler ; sizde paranızı gösterip elletmeyin panpalar... kızlara yavşamayın sakın ama sakın...

    evet bu planı ekgibsiz bir şekilde uygularsak beyler, türk kızlarının o zütünü hemen indirip istediğimiz şekilde onları idare edebileceğiz.
    ···
   tümünü göster