/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +2 -1
    hepsinin bilincindeyim, düşündüğünüz söylediğiniz şeyleri ben de düşündüm ben de bunların ekonomik siyasi vs durumlarını hesaba kattım.. yıllardır siyasetle iç içe bir durum söz konusu.. düşünüyorum düşünüyorum sürekli değişik fikirler içerisinde çözüm yolları bulmaya çalışıyorum.. sıradan bir vatandaş dahi olsam çocuklarımın geleceği için bir vatan söz konusu oldugunu ve neler yapmak gerektiğini hesaba katmak en asli görevimiz.. Fakat son neticede bize artık şu gelinen noktadan itibaren dediğim dedik bir adam lazım ve içinde vatan millet sevgisi olan bir adam olmalı bu..
    ···
    1. 1.
      +3
      1.osman pamukoğlu bağımsız aday istanbul 3.bölgeden.
      2.ne yapmasını bekliyorsun? katıldığı her programda düşüncelerini gayet net ortaya seriyor zaten, evirip çevirip lafı dolandırmıyor. hazine yardımı almadan bir partinin nasıl reklamlar yapmasını planlıyorsun. adam halkın yatırdığı aidatlarla ayakta duruyor amk. gençler ayakta tutuyor bu hepar'ı. mehepe'ye bak adamlar hazineden yardım alıyor, ona rağmen yoklar piyasada. baraj olduğu sürece bu sistem devam edecek.
      3. istanbul 3.bölgeden osman pamukoğlu meclise bir girsin, o zaman görürsün nasıl partisini savunuyor. adamları savundurcak imkan vermiyorsun ki, medya akepe'nin elinde, para akepe'de, iş adamları akepe'nin elinde. nasıl ayakta kalacak bu adamlar, %10 da baraj var, ne yapmasını bekliyorsun bir yaz hele amk.
      ···
   tümünü göster