/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +1 -1
    bazen hayır diyemiyorum amk. neyse aştım aşıcam inşallah aştım sayılır ama onu .
    yine
    yinede mahallede benden büyükler bişey isteyince kölesi gibi yapıyorum nasıl hayır falan diyicem söyleyin be yardımcı olun panpa
    ···
    1. 1.
      +1
      ne gibi şeyler istiyorlar, sürekliliğini sürdüren ne var panpa, anlat biraz ilişkilerini
      ···
      1. 1.
        0
        yani ayakçı gibi . 10 metre ilerde arabada telefon var al getir alsana falan diyolar. yere iddaa kuponu düşüyor alsana versene ver işte.
        böyle panpa büyük oldukları için net hayır demiyorum diyemiyorum gibi ama diyebilirim insanları kaybetmekten korkmuyorum şükür gene ki göze alabiliyorum bunuda yapıcam inşallah ama hadi hayırlsısı nasıl aşıcam.
        ···
      2. 2.
        -3
        Ananı sitkirsene Bacaksız
        ···
    2. 2.
      +2 -2
      panpa bunlar çok ufak şeyler, muhatap olmayacaksın, yanlarında fazla dolaşma, tamam mahalledendir diye merhaba demeyi ekgib etme, elbet fark ederler sorarlar hayırdır neden gelmiyorsun, bizi adam yerine koymuyon mu lan, muhatabı kestin mi lan vb. cümleler işte, yok abi iş güç ders vb. artık neyse, uğraşmaktan fazla vaktim kalmıyor, siz napıyorsunuz diyerekten soruyu direkt onlara yönelt, soru sor sürekli ki senin üzerine gelmesinler fazla, yanlarındayken hiç bir şey yok gibi devam et, mesela kupon mu düştü yere yavaşça al, üzerine bas, sakarlık yap yani kasıtlı olarak, bir yere gönderdiklerinde yavaş yavaş git, üşengeçlik yap, bi süre sonra mk bu çok yavaş şunu gönder, mk bu becereksiz bi tak yapamaz diye sana bir şey yaptırmazlar. ha her şeye rağmen ısrarla yaptırıyorlarsa, kusura bakma yapamam diyeceksin, çok kalbini kırarlarsa da şunu söyle, size saygımdan abi diyordum fakat artık demeyeceğim yaşça büyük olana değil adam olana bundan sonra
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      bide panpa ayak parası da kes mk. iste vermezlerse para üstüyle bir şey al ye mk. bir daha para verip bir şeye göndermezler. ben yaptım olduydu. (iş yerinde)
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster