/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +5
    matematiksel , fiziksel olarak ispat edebilmen gerekiyor panpa. akla yatan bir kanıt gerekli. gelip bana bir gemiyi okyanusa koyarsan kendi yolunu bulabilir mi : ): ):) * :))))) deme. uzay sonsuz bir boşluktur ve evet sonsuzlukta bulma ihtimali vardır. sence bu kadar şey tesadüf mü dersen evet sonsuzluk olduğu için %0.00... 1 ihtimal gerçekleşebilecektir. bizde onun içindeyizdir. gelip her şeyin başlangıcı ne o zaman kim yarattı * dersen teknolojik olarak o kadar ilerleyemedik cevabını vermemiz mümkün değil , teorilerin aksi ispat edilir.
    ···
    1. 1.
      +1
      Şukunu verdim kardeş.
      ···
    2. 2.
      -1
      Kur'an var. Kur'an'ın doğruluğunu nereden biliyorsun dersen Kur'an 1400 yıl öncesinde yazılmasına rağmen 100 yıl önce anlaşılmış şeyleri biliyor. Atmosfer Katmanları, Radyo'nun yapıldığı tarih, evrenin sürekli genişlemesi, Dünya'nın dönmesi, Ay'a gidiş tarihi ve daha BiRÇOK geçmiş ve GELECEK olaylarıda söylüyor. Kur'an da ekgib sayfa mı var diyorsunuz?
      Eğer ekgib sayfa olsaydı sayı mucizeleri de aksardı.
      Kur'an çok yakın zamanda mı yazıldı diyorsunuz? O zaman 1000-1300 yıllık Kur'an da Dünyada mevcut.
      Kabe yi mi soruşturuyorsunuz? Peki neden Kabe Dünyanın altın oranında bulunuyor ve şeytan üçgeninin 180 derecesinde sanıyorsunuz? Eğer Kabe'ye nükleer bomba atılsa bile Kabe yıkılmaz. Ama buna inanmanız için illa bir yıkımın olması gerekiyor değil mi? Böyle birşey olsa inanırdınız çünkü fiziksel ve matematiksel olarak bu imkansız ama olurdu!
      ···
    3. 3.
      0
      Uzay sonsuz değil sınırsızdır o yüzden sürekli genişliyor, sonsuz olan bir şey genişlemez.
      ···
      1. 1.
        0
        matematikte uzay sonsuz demektir kardeşim. umarım üniversiteyi kazanırsın ve derslerde daha detaylı şekilde görürsün. başlangıç noktasını 0 alırız bu yüzden x , y ve z düzleminde koordinat belirleriz.
        ···
      2. 2.
        0
        XD, hangi üniversitede okuyorsun?
        ···
      3. 3.
        0
        Bu arada senin bahsettiğin olay kanıtlanmış birşey değil, sadece öyle varsayılarak hesaplama yapılıyor. Suyun donma derecesi celcius da 0 fahrenheitte 32 gibi düşün
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster