/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    özgürlük nidaları mı çekiyorum dıbına koyayım ya. işte siz maymunlarla bu yüzden tartışmak istemiyorum çok açık ve net yazmışım ya çok net belirtmişim ya. aptala anlatır gibi söylemişim orada ama hala yazdığına bak ya. troll falansan işe yaradı kızdırdın panpa.

    ben pkklı değilim sempatizanı değilim. nefret ederim ama gelmiş siz cahil davarlara bunu tekrar tekrar yazıyorum ya. oku huur çoıcuğu bak 2 cümle söz değil uçup gitmez yazı. yine oku yine oku : ) hala düşmemiştir jeton. yazan kişi kaçmış gitmiş zaten.

    ne diyorum size zamanında ülkücülerin sırf yemekhane ücretleri için yapılan zamma protestosuna akplilerle tekbir getirip kız erkek saldırdığını gördüm diyorum. bugün kürtler kız erkek silahlı silahsız tek grup fark etmeden saldırıyor insanlara diyorum. eskiden polis dinlemez saldırırdı vahşice darbeciler yargılansın denilirdi , ülkücüler gülümseyerek izlerdi. şimdi polis ülkücülere saldırıyor pkklılar için.

    bak huur çocuğu anlamadın biliyorum 2 satır üstte belirtmeme rağmen. ben pkklı değilim. en başta etme bulma dünyası demişim. hı benim gibi bir vatandaş sizin 5 para etmez kovboyculuklarınız yüzünden memleketten tiksindim. faşistininde pkklısınında anasını gibiyim. bak cahil maymun bir daha söylüyorum ben demokrası özgürlük nidaları çekmedim. biliyorum anlamayacak kadar aptal ve huur çocuığusun ama bir ümit 2 kelimeyi tekrar tekrar yazdım : ) hadi abicim göster beynini hadi koçum başaracaksın bu sefer
    ···
   tümünü göster