/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +8 -1
    Beyler günler geciyodu ve ergenliginde verdigi hazla cenabet gezdigim cok oluyordu. Basima arada bir yine geliyordu ama hicbiri fazla onemli degildi. Cunku cok yasadigim bir olaydi ve alismistim. Ancak o gece o ana kadar yasadigim en korkunc sey basima geldi picler. Boyle odanizda normal bir sekilde yattiginizi dusunun. Sonra birden daldiginiz an kendinizi yukardan size bakarken gorun. inanin anlatmak cok zor tarif edilemez bisey. Tavandan kendinizi izliyosunuz picler. Ulan diyorum noluyo kendimde olsam altima sicicam. Ulan ordaki bensem ben kimim. O degilsem benim icimde kim var aq. Cok kotu oluyorum yani beyler. Fazla uzun surmuyor gencler. Kalkiyorum ve basiyorum cigligi. Annem geliyor beni aglamis haldembuluyo. Cok kotu oluorum amk. O gece abimin yaninda yatiyorum. Beni bunlardan sonra pgibologa goturuyolar beyler.
    ···
    1. 1.
      0
      abin hangi sahnede olaya dahi oluyo panp
      ···
    2. 2.
      +1
      Ehehe merak etme panpa abim benden baya buyuk. Ben o yaslardayken herif 24 yasinda sen dusun. Gelipte kucucuk cocugu korkutmaz :D
      ···
    3. 3.
      +11
      benim abim ben ergenken 23 yaşındaydı bi kere kapının arkasına pusmuş saat gecenin 3ü ben çişe kalkmışım amkdum nerden geldiyse aklına ben içeri gelince bi bağırdı bayılmışım korkudan amk
      ···
    4. 4.
      0
      Ahahah senin abin oyleymis panpa. Benimki birak korkutmayi beni giblemezdi ibine :D
      ···
    5. 5.
      0
      Bu problem uykuyla uyanıklık arasında kalmandan kaynaklanıyor panpa ben araştırdım bana ve abime de oluyordu. Karabasan diye birşey yok gece yatmadan önce yemek yeme ve kendini gelcek diye şartlandırma ben de pgibologa gittim bu konu hakkında. Uyurken gözlerini açıp kendini görmen de biraz mistik ve manevi bir olay. Uyurken ruh bedenden çıkıyor sen bianda gözlerini açınca kendini görebilirsin. Benim abim kendini televizyon izlerken bile görüyomuş ben de bidefa kendimi görmüştüm. Tek sorun kaygılanman. Anksiyete bozukluğun olabilir. Kendini şartlandırma ve cenabet uyuma.
      edit:işin braz daha manevi tarafı cinler rahatsız etmeye çalışıyo panpa aynısı benim abime oldu
      ···
    6. 6.
      0
      Panpa o yukardan bakma seysini bende yasadim 11-12 yaslarindayim kaydirakta korebe oynuyoruz. Ebeden kacarken ecem diye bi kiz var eli carpti bana. Kaydiraktan duserken kendimi 1-2 metre yukardan gordum ama o kaydirakta donen kaydiraklardandi yuksekti yani. Neyse yere 2 saniyede dustuysem( sureleri salladim) kendimi yukardan 10 saniyede gordum fakat yere dususumu daha yavas sekilde algiladim. Yani aciklamak gerekirse ben asagiya dususumu tepeden yavas yavas izledim etrafta olan bitenide gorebiliyodum. Neyse dustugumde kendime geldim basim yarildi kime anlattiysamda o olaya inanmadilar bende kimseye anlatmiyodum.
      ···
      1. 1.
        0
        Karabasan diye birşey yoktur o uyku felcidir tıbben düzeltilebilir düzeltilemezse ölüme kadar gidebilir.
        ···
      2. 2.
        0
        Ben napayim amk basliga cevap at
        ···
      3. diğerleri 0
    7. diğerleri 4
   tümünü göster