/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +2
    Rötardan dolayı özür diler, hikayeme devam ederim gardaşlarım.

    Alkolün verdiği rahatlıkla çıktık odadan. "G" Altında don giyme gereği duymadı.. Kısa bir gecelik geçirdi üstüne, bızırını sergileyerek salona kuruldu. Çok rahat. 33'lük bana açık açık "sen huurçocuğusun" dedi.

    +"Gerekli izinler alındı sanıyordum."
    -"Ben olmadan böyle bir ortama dahil olmana akıl erdiremiyorum."
    +"iyi de hastalığı gevelemedin mi?"
    -"Geveledim ama gitmeyebilirdin."
    +"Biliyorsun gideceğimi. Bu neyin kavgası. Pembe panjurlu ev hayallerimiz suya düşmedi ki. Niye yani. Hadi ben huurçocuğuyum. "G" nin hiç mi suçu yok?"
    -" Sen gitmeyecektin."
    +"Ya sen ne anlatıyorsun güzelim?"

    O ara gardaşm "Y" ayağa kalktı. Altında boxer başladı gidere. Sahne komik ama konu çok ciddi. Gülemiyorum.

    +" Senin yanındakinin hiç mi suçu yok ya. Sen niye sadece bu çocuğa yükleniyorsun? Arkadaşına zütün yemiyor deme gider yapmaya. Ayıp lan bu çocuk senden 9 yaş küçük. Yaşının kadını ol. Hele sen ("G" ye dönüp.) Be dıbınakodumun kahpesi iki kelime söylesene. Çocuğu cayır cayır kullandın. Yaydın amcığını oturuyorsun."
    -"Ne biçim konuşuyorsun be sen benle. Lütfen çıkıp gidermisiniz bu evden."
    +"Gideriz de sen hala huursun ve 33 lük inan bana henrynin hiç suçu yok. Suç sende. çünkü ona aşıksın. Tekrar ediyorum yaşının kadını ol."

    Kalktım alkışladım ve pantolonumu giymeye başladım. Bu arada tabi karılarda ufak çaplı bir r başladı. Ya tamam uzatılcak bişey değil vb vb. Oturduk tabi dıbınakoyaym nereye gidicez gece saat 3. Allahın kulu o gibişten sonra o evden çıkaramaz beni. Aldım sazı elime;

    +"Biliyormusunuz toplumun bize yanlış olarak öğrettiği şeyler aslında yanlış olmayabilir. Belki de bizi hayattan zevk almayan kolay kullanılabilir insanlar yapmaya çalışıyorlar.."
    -"Ne gibi. Banka soymak gibi mi?"
    +"Hayır. Geçilmesi gereken aşamaları es geçip düzüşmek gibi."

    dıbını sergileyen "g" "işte buna içilir" dedi ve bir kadeh daha koyduk. O ara "y" (sanki karıya huur dememiş gibi) Tuttu elinden içeriye zütürdü "g" yi. Dövüş sesleri yinelenmeye başladı. 33 lük ile dejavu olduk. Kafa kafayayız. Ama içim hiç çekmiyo dıbınakodumun karısını. Zaten hasta. Sarılıp uyuyamıcam hiç. "Sen içerde yat ben burda uyurum.."
    +" Henry ya ben hasta değilim aslında. Birazcık sevişsek mi?"
    -"Tabiki.."

    Ve o 33 lük ablanız bana tüm hünerlerini sergilemeye and içmiş bir şekilde yatağa girdi. Arkadaşından daha iyi olduğunu kanıtlamak zorunda. Sağlam dövüştük. Vurdulu kırdılı. Gırtlak gırtlağa. Alkol ve yorgunluğun etkisiyle 10 a kadar sayıp uyudum. Ertesi gün 33 lük ablanız işe gidecek. Kalktı, hayal meyal hatırlıyorum öptü gitti. Ben "g" ve "y" evde yanlızız. Yesss...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster