/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +4
    olum, sevdiginiz birlikte olmak istediginiz yani fiziksel özelliklerini begendiginiz kadınlar icin ( benim icin ici önemli diyenler gibtirip gitsin, önce bir insanın görünüsünü kendine yakıstırırsın sonrasında o görünüsün icine hayalindeki karakteri koyarsın. buna o kadar inandırırsın ki kendini kafanda yarattıgın karakterin dısına cıktıgında kadın, tartısmalar baslar. iliskilerin temeli budur. biraz düsünürsen ne demek istedigimi anlayacaksın. ) kendinizi degistirmek yerine, kendiniz istediginiz icin degisime girerseniz hem hayatınızda bir tatmin olmusluk akabinde mutluluk yasarsınız hemde sizi 'siz' oldugunuz icin begenmemis, sizi degisime zorlamıs kadından daha fazlasını elde edersiniz. unutmayın kimse dünyayı sizin gözünüzden göründügü gibi görmüyor.

    bu baslıgı her gün sol frame'de gördügüm 'kız tavlama taktikleri' baslıklarının ne kadar gereksiz ve ise yaramaz oldugunu size biraz olsun anlatmak icin actım, cünkü genelinizde baska bir insanla birlikte olabilmek icin kendinden vazgecme potansiyeli var. bir insan icin kendinden vazgecersen, seni sen oldugun icin seven ( ve belkide sevecek ) bir sürü insanıda kaybedersin. her insan farklı bir gözle dünyayı görüyorken, genelleme yapılarak belirlenmis stratejiler neye yarar ? gelin tartısalım.

    özet : 2009 yılı verilerine göre dünya'da her yıl 125 milyon ton domates üretiliyor. En büyük üretimi yapan Cin, onu ABD ve Hindistan izliyor. 2015'de oldugumuz icin bu bilgiyi 30 saniye sonra unutmanızda bir sakınca yok.
    ···
   tümünü göster