/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +48 -9
    Evet beyler 20 yaşında genç bir amcık-less kardeşiniz olarak osbir'e muhtacım. Fakat genelde osbirlerimi gece yatakta çeker donuma arıttır sonra banyoda değiştirir geri yatağa girerdim.

    Fakat bu durum özellikle kış aylarında oldukça can sıkıcı olabiliyordu. Soğuk havada yatakdan çıkmak hiç hoş olmuyordu

    Sonra aklıma güzel bir fikir geldi Yatağım odanın tam köşesine bitişik olduğundan bende geceleri duvar ile yatak arasına attırıp sonra vurup kafayı yatmaya başladım.

    Bir koca kış duvar ile yatak arasına arttırmakla geçti.Taa ki bahar temizliğine kadar.(Annem bahar temizliklerini 2 komşusunu çagırır birlikte yaparlar beyler.)

    Benim odam temizlenirken Üst komşumuz Aura08 gel şu yatağı çek arkasını süpürcem diye beni çagırdı. Bende olabilecek manzaradan habersiz yatağı direk çektim mk ve çıkan manzara beni şok etmişti.

    Yatağın alt tarafı Benim veledlerden oluşmuş bir gölet olmuş beyler. Etrafında karıncalar-hamamböcekleri ve türlü popülasyonlar vardı.

    Komşumuzun süpürgenin ucunu batırmasıyla böğürmesi bir oldu mk
    Annemi-diğer teyzeyi çagırıp ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Eğilip kokluyorlar falan(benim midem bulandı mk)

    Hemen süper hızlı zekamı kullanıp zamanında ayran döktüğümü onun olabileceğini söyledim.Bir bezle silinir dedim kadın gitti ilaçlı bezle bir güzel sildi beyler. Ahirette ben o teyzenin yüzüne nasıl bakacam mk.

    Artık başka bir yol bulmam gerekecek beyler.(önerilere açığım)
    buda başımdan geçen utanç verici bir anımdır.
    ···
   tümünü göster