/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    8)huur kızlar:bunlar başlıktada belirttiğim gibi huurdur.net. yüzde 99u şehir dışından gelmiştir ve ev tutmuş öyle yaşıyordur. düzenli bi ilişkileri olmaz.en uzun ilişkileri 1-2 ay sürer. herkese mavi boncuk dağıtırlar herkesle kesişirler. genç ve tipiniz beğendikleri asistanlara bile verirler. herkesin onlara aşık olduğunu düşünürler. huur dedik ama tabii ki bunu para için değil zevkleri için yaparlar. empati yaptığımda kız olsaydım ben de böyle huur kız olurdum dedim kimi zaman kendime. çünkü cidden rahat bi hayat yaşıyorlar ve tadabildikleri kadar farklı beden tatmak istiyolar. kısacası biz erkeklerin hayalini kızlar arkalerini sallaya sallaya elde ediyorlar. yalnız çok acı bir gerçekte var bu kızlar -ki bende çok karşılaştım- okul hayatlarının bir döneminde mutlaka bi şekilde tecavüze uğrarlar ve genelde bunu örtbas ederler. çünkü kimsenin onlara inanmayacağını veya elemanı evine alıp beraber içki içtiyse kimsenin onu giblemeyeceğini ee amk sende elalemin herifini eve alıp içmeyeydin deneceğini düşünürler. memleketleri genelde ankara, muğla, adana, istanbuldur.

    9)inekler:adı üstünde inek amk.ilk gün gelir defteri açar not tutmaya başlar 3ün üstünde bi ortalamayla mezun olurken defteri kapatır dicem sandınız kapatmaz yine o defteri notu alesmiş kpssymiş ders çalışmaya devam eder. bunların arasında da kafa adamlar vardır ama kafa olanları zeki olanlardır. zeki olduğu için çalışmasına gerek olmaz hem gibini gezdirir hem zeki olduğu için dersleri 10 numaradır.

    10)kumarbazlar:bunlar aslında çok enteresan bir gruptur. büyük bölümü iddaa yla kafayı yemiştir,tek tük at yarışı oynayanları da vardır. ancak iddaa oynayan tayfa cidden çok bayık ve sıkıcıdır.amk adam üniversiteye gelmiş işi gücü iddaa kuponu maçlar vs.bunlar da grup halinde takılırlar.2-3 kişi bi araya gelip o maç nolcak bu nolcak boş muhabbetin dibine vururlar. bunların bir üst levelı da harbi harbi kumar oynayanlardır. bunlar genellikle zengin tayfadandır. aileden alırlar paraları ki bunların hesabına aylık en az 2-3milyar yatar sonra kendileri gibi aynı okuldan veya farklı ortamlardan elemanlarla harbi harbi kumar oynarlar. bunlarla takılması zevklidir rahat adamlardır. ancak kendini çok fazla kaptırıp okulu mokulu gibip atanları çoktur aralarında genelde özel üniversitelerde vardır bu tiplerden. facebooktan poker oynamayı öğrenip kumara dadanır büyük bölümü.ama tabii ki her zaman oynatan kazanır. kumar illettir bulaşmayın.

    11)okulu uzatanlar:herkes çok sordu özel mesajlarda sen hangi gruba giriyosun diye.aha işte ben bu gruba giriyorum.bu adamlar en az 2 sene okulu uzatanlardan oluşur. zaten üniversite de 1 sene uzattıysan o uzatma sayılmaz normal bişey yani.ben mesela 3 sene uzattım. neyse tanıma gelirsek bu adamlar çok rahat adamlardır çoğu ailesiyle birlikte yaşar ancak ailenin fazla baskıcı olmaması nedeniyle hemde amk dışarıyı kazansam o biçim para harcıcaktık bak aynı şehirde okuyoz okulu hem okul da fena değil gazıyla saldıkça salar. yine kendimden örnek veriyorum yer, içer, gezer, tozar dışardan gelen karıların evlerinde yatar kalkar dersleri giblemez nolcak ya biter amk diye düşünürler yalnız okul uzadığında arkadaşlar birer birer mezun olduğunda 90lı 91li bebelerle aynı dersleri almaya başladığında koymaya başlar.du bi bakiyim şu ders işleri nası bişeymiş biraz çalışiyim derler. zaten hocalarla 5 6 senedir aynı dersleri almaktan ötürü iyice yüz göz olunur. sınav kağıtlarına hocam 2004 girişliyim sene 2012 mezun olmalıyım artık diye not düşülür hocaların da biraz itelemesiyle ayrıca aynı zamanda okula başladığınız elemanların okulda asistan olup sizi kollamasıyla okul bi şekilde bitirilir. okulu uzatmanın iyi yanı okulda tamam aptal bişey ama bi karizmanızın olmasıdır. tipiniz de düzgünse yeni gelen 1. 2. sınıflardaki saftoroz karılar sizde gizemli bişey olduğunu sanar.bu kadar düzgün çocuk, tipi düzgün kendi düzgün belli kafası çalışıyo niye bu kadar uzatmış diye kendilerine dert edinirler.bu kızlar itinayla teselli edilir. benim düşüncem üniversite uzatmanın optimum süresinin 2 yıl olduğudur.1 yıl az 3 yıl çoktur bana göre. yaşayın amk hayatınızın en güzel zamanları mezun olucam diye kasıyonuz şimdi mezun olunca askerlik iş vs.daha zor lan harbi diyom. şimdi aklıma geldi okulu bu kadar uzatmanın bir diğer güzel yanı da insanların 4 sene boyunca yaşadıkları değişimi çok rahat görebilmenizdir.1. sınıfta ağır grunge, punk eteğini kendi diken ayağından vansları çıkarmayan bira göbekli karıları 4. sınıfta sarı saçlı,dar kotlu dekolteli izmir con conu olduklarını görmek çok güzel oluyo.ya da 1. sınıfta polat alemdar olan çocukların 4. sınıfta rock barlardan çıkmadıklarını görmekte insanı güldürüyo.

    12)kikirik kızlar:bunlar genelde 1. sınıfta olur. üniversitenin verdiği rahatlığın ve genç kızlığın son demlerini yaşamanın etkisiyle genelde gruplar halinde dolaşıp kikirderler ama illaki o grup dağılır. üst sınıflardaki çakallar tavuk sersemken gibilir aga mottosuyla kantinlerde kafelerde bu kikirik saftaroz kızları neyşinıldaki ceylanı 200 metre uzaktan takip eden panter gibi izlerler. eğer hafif bi ışık alırlarsa bu kızlara yapışırlar. zaten bu grup içinden bir huur,bi inek,bi entel,bi kafa kız illa ki çıkacaktır.

    13)bohemler:bunlarda artık öyle bi hayat yaşarlarki anlatsam inanamazsınız. gece gündüz kavramları yoktur sabah 11de 1 büyük rakı alıp içmeye başlayanı biliyorum bak düşün adamın akşamı sabah 11 olmuş nası gibtiyse uyku düzenini.bi eve çıkarlar, artık hayatlatları o evin içinde geçer vize ve final haftalarından sadece 1 hafta önce görebilirsiniz bunları. bütün dizileri, filmleri bilirler, çok kitap okurlar arşiv yaparlar. bunların arasında utandırıcı içen çok olur.bi de kendileri gibi bi kız bulurlarsa tamam.al eve bi kamera koy oldu sana 2. sınıf fransız sanat filmi o kadar diyorum. geneli miskin ve hımbıl olur.ya hareketsizlikten öküz gibi olurlar ya da sürekli kahve sigarayla beslenmekten çelimsiz bişey olurlar. alayının saçları yağlıdır.

    14)solcular:severim bunları sonuçta bi amaç için mücadele ederler. bizim okulda pek siyasi olay yoktu ama bu solcular yine de vardı. aktif solcu kızların çirkin olması realitesi bunlarda da vardı. erkekleri de biliyosunuz zaten uzun yağlı saç, sakal, bıyık, yeşil parka falan. bunlarlada çok kral muhabbet olur. içki masasında muhabbetleri iyidir.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Telefonun dokunmatiği eridi amk
      ···
   tümünü göster