/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2
    Artık muhabbet istenen kıvama gelmiş, Abdi görevini layığıyla yerine getirmişti. Boşalan jager şişesinin dönmesinde hiçbir sakınca yoktu. Diğer şişeyi de dinlene dinlene içecektik. Doğruluklar cesaretler havada uçuşacakdı. Tek bir kuralla "3 doğruluk bir cesaret"..

    ilk şişe döndü. "Y" bana soruyor. Doğrulukla başlamakta yarar var. Gece daha uzun. Saat henüz 1.
    +"Doğrulukmu cesaret mi?"
    -"Doğruluk"
    +"Bu güne kadar yaptığın en iyi ciksten bahsetsene.."
    -"2010 Antalya lara Kervansaray otel tatili. 3 arkadaş gittik. Yandaki otelin barına geçeceğiz. Kafalar güzel. Geçildi. Bir kadın var 30 yaş üstü. Dans etmeye başladık. Brendi kokuyor. Çok güzel sayılmasada standartların üstünde. Kafalar da yeterince güzel.. 1 saat kadar dans ettikten sonra sahile davet ettim. Geldi. Soyunma kabinine girdik. Bana çok hoyrat davrandı ve ben halimden çok memnundum. iyi ciksler oldu evet ama ilk 5 e rahatlıkla girer.."
    +" Tahrik oldun orospevladı."
    -"Bu hikayeyi ne zaman anlatsam oluyorsun süpriz değil. : )"
    +"Şerefe : )"

    Şişe bir kere daha döndü. "G" bana soruyor yine. Bir doğruluk daha kullandım..

    +"33 lük yatakta iyi mi?"
    -" Anlatılmaz yaşanır... "
    +" Ne diyorsun yaaa o kadar mı."
    -" Gayet iyi. : )"

    Son doğruluk hakkım..

    döndü şişe. 33 lük "Y" ye soruyor..

    +"G" yi beğendin mi?"
    -"Bu sorunun cevabını biliyoruz."
    +"Duymak gururları okşayabilir."
    -"Çok çekici.."

    Şişe tekrar döndü, ben "g" ye soruyorum. ve masanın ilk cesareti geldi.

    +" O halde dil görelim biraz. 33 lükle bi alt dudak üst dudak kombini alabilir miyim?"
    -" Ama bak iyi düşün. O cesaret sana da gelecek ve ben çok iğrençleşebilirim.."
    +"Gay şakası yok masayı terk ederim."
    -"Yiyemiceğin yarağın altına yatma o zaman." ( Bu karının hiç şakası yok risk almaya değmez.)
    +" O zaman aynı kombini "y" de görelim."
    -" Heh şöyle.."

    Karı bir başladı. Bilader 5 dk izledim. Hiçte sıkılmadım. Muazzam bir performans. *

    O ara 33 lük ablanız tuvalete kalktı. "y" ile "g" Hala kenetliydiler. Halimden çok memnunun sabah ezanına kadar izlerim. Hiç problem değil. Bunlar biraz ateşlenince napayım. Taytını çıkardım "g" nin. Tepki yok. Hatta yardımcı oldu. "Y" yine hunharca kullanıyor dişiyi. Can çektirdi. 33 lük ablanız geldi. Ayrıldılar. "Ben oldum " dedim. Fark etmişlerdi. : ))

    Ben tuvalete gittim geldim. içerde bir gerginlik var. Kız taytı benim çıkardığımı söylemiş ve 33 lük ablanız biraz tripte. Gayet yüzsüzce "hayatım ne olucak sen olsan aynısını yapardın" falanlar filanlar. Gönüller alındı. Baktım, "y" aldı "g" yi zütürüyor. Almam gereken sinyali almam için "y" ile göz teması kurmaya çalıştım. Kurdum ve tabi ki o sinyali aldımmmmmm. : )

    Bu arada bizde 33 lük ablanızla beraber salondayız. içerden Dövüş sesleri gelmeye başladı. "G" Sosyolog. 30 yaşında. Kültürlü bir hatun ve dövüşürken ingilizce konuşuyor. Benim için bir mahsuru yok : ) Tuttum kolundan 33 lük ablanızı zütürüyorm yanlarına. Bu bi tribe girdi. Hastaym mastayım. Okey dedim. Ben biraz izleyeceğim. Kapıda durdum başladım izlemeye. "Y" bini makinaya bağlamış amaç karıyı ikiye yırtmak. Belli vurcak arkadan çıkçak. Beni gördü, "gelsin mi" dedi ben "g"nin cevabı beklemeden girdim içeri. Uzandım yatağa izliyorum. "Y" tek i attı. iki için bileyliyor. Bu arada bende avucuna yatırdım evladı. oradan ağızına. "y" bileylerken ben "g" yi dövmeye başladım. Bir kaç gitgelden sonra ne dedi biliyor musunuz?

    +"Ben bi gideym 33 lükten izin alayım."
    -"Oluıuur"

    Gitti ve ona "Henry beni gibebilir mi?" diye sordu. Şaka değil. Direk böyle. 33 lük anlam veremediğim bir tripte "Olabilir" dedi. Geldi "g" ve ben onu bir dövdüm.. Bir dövdüm.. yok böyle dövmek. Bu arada "y" 33 lüğün yanına gitti. Biz bi 45 dk-1 saat bütün yatağı gezdik. Arkadan istedi bir ara orayada girdim. Bi arka bir ön gidip geliyorum. ingilizce ve rusça konuşuyor. Bacakları belimde mengene gibi. Bende her darbede bir çıt daha derine giriyorum. Gözleri kaydı bunun. Gümbürdedi bacaklarıma. Bildiğin squirt. hiçbir farkı yok. Önden çıktım arkaya girdim. Gidip geliyorum. Ve hiç yapmayacağım bir hata ( Alkol de hat safhada.) Gümbür gümbür içine öldüm karının.. KAfam rahat nasıl olsa arkadayım.. "Yanlız öndeydin" dedi.
    +" Ne diyosun yaaa."
    -"Baya öndeydin."
    +"Eyvah eyvah nasıl bu kadar dar olabilirsin aklım almıyor."
    -"Öyleyimdir. Baba olmaya hazırlan."
    -"Doğur bakarız."
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster