/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    masum ermeni vatandaşlarımıza ! taziye mesajı yollayan hükümete kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. bunu görmezden gelecek olan ve 3 maymunu oynayacak olan kansızlara hiç lafım yok zaten.

    1915 olaylarında katledilen aile büyüklerim için hiçbir ülke soykırım demedi. tarihi açıp okursanız silahlı grupların TÜRK halkına yaptığı soykırımlardan sonra devletin onları suriyeye taşıdığı sırada ÖLDÜRÜLEN aile fertlerinin intikdıbını almaya gelen türkler için hiçbir söz denilmedi. adaletin bittiği yerde anarşi başlar , şimdi o kendine evladı osmanlı diyen kansızlar gidip 120 milyar tazminat ödesinler o zaman.

    sizin ben şerefinizi haysiyetinizi gibeyim huur çocukları , ciğeriniz 5 para etmez. eminim tarafsız , objektif , şerefli , namuslu , haysiyetli , dürüst , onurlu devletimiz öldürülen türk vatandaşları için taziye yollayacaktır tıpkı ermeni ailelerine 2 yıldır gönderilen gibi. bu sene bekleyeceğiz bakalım.

    not : ülkemizde yaşayan ermenilerle hiçbir sorunum yoktur. Hırant Dink cinayetinde yeri geldi hepimiz ermeniyiz dedim çünkü bir insan sırf ermeni olduğu için öldürülüyorsa ülkemde o zaman bende ermeniyim diyebilirim henüz vicdanımı kaybetmedim o kadar. şimdi 3-5 küstah buraya gelip şu şu şu olduğunda neredeydiniz diyerek konuyu saptırmasın.
    ···
   tümünü göster