/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 2776.
    +5
    amk 3 sene önce yeni üniversiteye girmişim. istanbulu yeni yeni tanıyorum. neyse o sıralar bi sevgilim vardı 1 aydır falan çıkıyoruz. on numara hatun. beraber beşiktaşta geziyorduk birgün. o da istanbulu az biliyordu.

    neyse biraz yürüdük falan. baktık millet ağaçlık bir alana gidiyor. (yıldız korusu işte) neyse bizde yürüdük. ağaçlık güzel tarihi binalar var. bir iki fotoğraf çektik falan. biraz kuytu köşeler falan var gördük. oturduk beraber ben bi sigara içtim biraz felsefe yaptım varoluşculuktan girdim sartrenin ebesinden çıktım falan. neyse bi ara nolduysa emişmeye yiyişmeye başladık. sonra ben dayanamadım baya bi daldım hatuna birden baktım tepemde güvenlik görevlisi. huur çocuğu hemen kimlik falan sordu. amk benim yarak kotu delmek üzere falan kızın yüzü kıpkırmızı falan. neyse işte biz on sekiz yaşından büyüğüz yaptığımız yasalara aykırı değil derken. bu bin bizi bi arabaya bindirdi oranın güvenlik merkezinde zütürdü.

    ilk kızı aldılar sorguladılar içerde. kız ağlayarak çıktı amk içim burkuldu nasıl deliriyorum. neyse içeri beni aldılar sonra bu huur çocuğu bana bölümümü falan sordu. kimlik bilgilerimi yazdı. bir sürü kağıt vardı önünde amk hepsi gibişten yakalanmış. seni polise verimmi lan falan derken. dedim ki abi kızı bırakın beni de esrar uyuşturucu kullanıyordu diye şikayet edin verin dedim. delikanlı dedi bak burada röntgenciler var fotoğraf çekiyorlar kızı tehdit edip kötü şeyler yaptırıyorlar. ulan bunu duyunca kendime ne kadar kızdım bilemezsiniz. biz o yüzden engelliyoruz dedi gavat neyse bende çıktım. kızla koşarak uzaklaştık ordan. 2 hafta görüşmedik.

    o gün bugündür yıldız korusuna gitmem amk. geçen emniyete plaka işlemi için gitmiştim görünce aklıma geldi amk. kızla da bir ay sonra ayrıldık zaten.
    ···
   tümünü göster