/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +8 -1
    bankacı kızın memesinin sütyenden taşan kısmına takıldı gözüm. normalde kadınlarla konuşurken yüzlerine bakmam. memeler ve kalçalardır muhatabım. bir kadın seslendiğinde "efendim" der , yüzüne değil memesine bakarım. memelerine konuşurum. bir kadının ne dediğini anlamadığımda kulağımı zütüne dayar; "anlamadım sesli söylermisin lütfen " derim. ee aslolan da budur.

    bu nalet huyum bankacı hanfendiyi rahatsız etmiş olsa gerek "ne bakıyosunuz terbiyesizlik yapmayın lütfen" diye çıkıştı bana . ben de stresliyim o gün. anasının amı gibi işim var anladım olay çıkacak . " bakmıyorum bi yere yanlış anlamışsınız " dedim . akabinde tespihimden iki taş çektim. dişlerimi sıkıp deli yürek gibi şakaklarımı titrettim. tabi bunları yaparken o şehla memelerinin içine, bakmaya devam ettim.

    yandaki takım elbise giymiş karı gibi elleri olan liseli erkek veznedar pekekente gün doğdu. kıza "hayırdır bi durum mu var yasemin " dedi. sinirlendim. "sanane lan? sen kimsin? kocası mısın pekekenti misin bu karının? sana ne oluyor?" dedim. "ahlaksız ahlakçılar.. faşistler!" diye bağırdım. hazır elimde de para varken çıkardım 10 tl vurdum masaya. " al "dedim .. " madem pekekentisin bu az önce baktıklarım için " . bi 10 tl daha koydum. " al bu da birazdan bakacaklarım için. bu leş karıya bu kadarı fazla ama neyse" der demez arkamda tetikte bekleyen haki siyah parlak zütlü üniformalı özel güvenlikçinin arkadan yaklaşıp koltuk altımdan kollarını sokup ensemi kelepçeye almasıyla sıçrayarak uyanmam bir oldu.
    ···
   tümünü göster