/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +2
    O yol nasıl geçti anlamadım. Zaten 1 durak amk çok uzun değil ama, arası hiç yok. Bir baktım kapıda. Öpünce fark ettim, çok özlemişim.. içeriye geçtik. Kahve suyunu koymuş. Mutfak fazla ışık almıyor. Loş. Mum yakmış. Oturdum sandalyeye, kucağıma oturdu.. " Yüzyıllardır ilk kez bu saatte uyanıyorum."
    +" Bana kendimi özel hissettirdin."
    - "Hisset zaten."
    +" Seni gebertirim. Kahve çok güzel. Sabah kahvesini çok seviyorum.."
    -" Biliyorum.."

    Ya bilader hakkımda bu kadar şeyi nerden biliyor. Hala kızım bu kadar tanımıyor amk beni. Her sözüme biliyorum diyor. Beni okumuş, yalamış yutmuş bütün çıkarmış gibi davranıyor. O kadar hoş ki nerden biliyorsun demeye gerek bile duymuyorum.. "t" yi uyandırdık beraber. Birkaç küfür ertesi kalktı tabi oda. Yüzünde taylanın aşık olduğu gülüşüyle. Şeker kız ya. : ) ( Taylan onsuz oraya gittiğimi bilse bu arada gerçek anlamda 10 kaplan gücünde trip atar. Şaka değil. dıbınakodumunoğlu dişi tribi atıyor. Enteresan bir huyudur. o yüzden söylemedim ) Şarkı açtık. link veriyorum ilk kez. Dinleyin okurken.

    https://www.youtube.com/watch?v=t0imaSCnSuA

    Mum ışığı, "t"nin ışık saçan gülümsemesi, iki kere esmer kadının baharat kokusu. Ya bana ne oluyor dıbınakoyayım. Başladık yine sabahın 8 buçuğunda. Din konuşuyoruz..

    +" Ben dinlerin iyi insan olma yolunda bir araç olduğunu düşünüyorum. Düşünsene bir dinler neden hep insanların azıttığı yerlere inmiş? Firavun çıldırmış Hz. musaya 10 emir inmiş. Avrupa karışmış cadılık var, millet aç, kral dıbınakoyuyor ortalığın. oraya isa gitmiş. Araplar kızları gömmüş, oraya Hz. muhammet gelmiş. Peki neden bir kızılderiliye kitap inmemiş.? O neden yargılanacak? Ya da bir viking e? Ki çıldırmış pekekentler. Ya budistler? Niye onlara yok? Neden biliyor musun. Onlar bulmuşlar bulması gerekenleri. Kızılderili bir geyik avlamış Tırnağına kadar kullanmış. Acıktıysa bir elma koparmış dalından. istaf etmemiş. Budistler tapınaklarının temelini kazarken kaşıkla kazarlar. Bir karınca ölmesin diye. Peki sence Allahuekber diyip kafa kesen din mi? Amerikayı keşf edip sadece dili için binlerce bizon katleden din mi? Yoksa bu dinler mi? Ben iyi olan şeye inanıyorum. Valhalaya inanıyorum. iyi insan olmaya inanıyorum. Fitre ve zekata inanıyorum. Sofrada şükran duası etmeye inanıyorum."

    -"Bunları okudun mu hep"
    +"Evet okudum."
    -"Çok mantıklı geliyor sen anlatınca. Bilmiyorum yaaa."
    +"Seni kim korkuttu bu kadar?"
    -"Dedim ya. Sen.."

    "T" "gençler ayıp olmazsa ben yatabilirmiyim" dedi. "Müsade sizin" dedim..

    +"Yanlız önce tuvalete girmem lazım. Bu seferki biraz gürültülü olacak. içeri geçin siper alıp kulakları tıkayın. Çok fena.."

    Egolarından sıyrılmış, tam bir dişi arkadaş.. he verse kaymam mı? illa ki kayarım ama enerjimiz çok tuttu olm "t" ile. Uzun süre görüşmediğime, ciddiye almadığıma pişmanım..

    Odaya geçtik biz iki kere esmer kadınla. Bir kaç gün önce ölümün kalktığı o yataktayım tekrar.. Yanlız bu sefer o öpücükte birşey var. Keskin bir "hayır". Bir " Dur, yapma!"

    +"Ne oluyor?
    -"istemiyorum."

    Kalktım. Oturdum bir sigara yaktım. Beni izliyor yattığı yerden. "Bana bir daha bu kadar keskin hayır deme..
    +"Özür dilerim."
    -"Özür dileyecek birşey yok. Sadece Deme.."

    Üstünü çıkardı. Üstümü Çıkardı. Altındakini çıkardı. Altımdakini çıkardı. Dudaklarımdan sigarayı aldı. içimde kalan son dumanı çekti ciğerimden öperken. Ve beni yatağa yatırıp üzerime çıktı.. Nasıl desem, işte benim iki kere esmer kadınım dedim. Dans ediyorduk resmen. Bir hareket için teşvik yoktu. Kendiliğinden oluyordu zaten. Tek kelime ile ifade edebilirim. Tek bir kelimeyle. Mükemmel.. Üzerimdeyken boşaldı. Kasıklarımdan aktığını hissettim. Gücü tükendi, Ben üste geçtim. Bacaklarını doladı belime, girebldiğimin en derinine girmem için kalçasını kaldırdı. Girdim de. O duvar vardır zenciler bilir. Değersin en derinde. Değdim. Göz gözeyiz.. ensesinden kavradım, dudaklarına yapışrım.. iyice bastırdı beni kendine, bir kere daha boşaldı. Busefer daha şiddetli... Arkasını döndü bana. Belini bastırmama gerek yoktu. En sevdiğim. Nasıl eğileceğini bilen kadın. Vardır bazı kadınlar, o bele kürekle vurasın gelir. Öyle değildi. ne kadar gidip geldim bilmiyorum. Kendimi kaybetmeye başlamıştım. Saçına asıldım. Parmaklarımı ağzına soktum. Sanırım bi kere daha boşalmıştı ama emin değilim. Ve öyle bir boşaldım ki. ayak parmaklarımdan geldi o sıvı hissettim..

    Aptal gibiyim. içimde kelebekler uçuşuyor. MÜKEMMELDi. Hiçbirşeyin farkında değilim. Meğer o kadar mükemmel değilmiş..

    +" Sen istediğini aldın. Bir daha görüşmeyeceğiz.."
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster