/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Sürekli konuşuyoruz. Liseliler gibiyiz. O bana anlatıyor, ben ona. Beraber tatil planları yapıyoruz. Her sene tek başıma Kelebekler Vadisi yada Kabak koyuna giderim. Hatta 2011 yazında kelebekler vadisinde 1buçuk aya yakın gönüllü olarak çalışmıştım. Oraları bilenler bilir. Hikayeleri efsanedir. Anlatabilirim başka hikayelerimde. ciksi kovalamamak gerektiğini, olacaksa kendi kendine olacağını, zaten ciksin tuz biber olduğunu orda öğrendim. Düşünsene dünyanın en güzel yemeğini yiyorsun, tuzu biberi yoksa pek birşeye benzemez. istediği kadar kaliteli olsun.. Ayrıca burdaki hiçkimsenin de sadece tuzla biber yemeyeceğini düşünüyorum. Keyifsizdir zira.. O sebeple ciks, yaşanan güzel bir akşam yemeğinin, sağlam bir flörtleşmenin, iyi bir dansın etkisidir. Asla sadece ciks yapmak için yatağa girmem. Keyif vermez.

    Kelebekler vadisi planı yaptık beraber. Denize girecektik güneş batarken. Ellerde biralar şelaleye çıkacaktık. Sahilde ateş yakıp başında uyuyacaktık..

    Ama ben, uzun süredir bir kadına böyle şeyler hissetmediğim için korkuyorum beyler. Yani bodoslamada bir ilişki içine dalmak değil amacım. Çünkü deneyimlerle sabittir. Bir kadından hoşlanmaya başladıysam istisnasız o kadın benden uzaklaşır. bu benim lanetimdir. Çözemedim bu güne kadar neden ama hakikatten böyle. O yüzden tek gecelik ilişkileri aşk sandık, ön sevişmeyi uzun tuttuk, sabah kahvaltıyı yatakta yaptık. Ama ben hep orospevladıydım.

    Kadınlara da söylüyordum bunu. "Güzelim senin yanındayken çok keyif alıyorum fakat gelecekle ilgili plan yapmayalım. Yaşayalım gitsin. Senin hayatına başka erkekler girebilir, benim başka kadınlar. Belkide girmez. Ama çokta şey değil.." ve kabul ediyorlardı. mırın kırın ediyorlardı ama kabul ediyorlardı.. Çünkü ben amacı sadece ciks olan bir adam olamadım asla. Fakat iyi bir ciks ihtimalini yakalarsam asla kaçırmam. Söylerim başkasıyla sevişeceğim diye. Çünkü öyle olunca aldatmış sayılmazsın. Aldatmak için yalan söylemek gerekir. Ben söylemiyorum. isterse kabul eder, etmezse çokta şey değil. en uzun ilişkim iki hafta bu yüzden.. ( uzun süreli fuck buddylikler hariç)

    Aynı şeyi bu kıza da yaptım. " Senden çok keyif alıyorum fakat beni okulda tanıyorlar. Seninle yakınlaştığımızı görürlerse hakkında yanlış düşünebilirler ki bu isteyeceğim son şey. Okulda iki arkadaş olalım, ama ben kaçıp kaçıp koynuna geleyim.."

    Daha sevişmedik he. Ve benim niyetim tamamiyle iyimser. Hoşuma gitti arkadaşlar. Hoşlandım koynunda uyumaktan.. " Sanırım en doğrusu o " dedi bana. Ama kestiremediğim birşey var, taylan aşık dıbınakoyayım.. "T" sürekli romantik yapıyor ve bu karılar tabii ki aralarında bunun muhabbetini yapıyorlar.. Bir soğukluk başladı aramızda bu geyik ertesi. Bir garip..

    Okulda karşılaştık "t" ile tavla oynuyoruz. iki kere esmer olan kız derste. O gecenin kritiğini yaparken lak diye başka bir kız arkadaşları geldi oturdu masaya.. ben tabi hemen " işte ondan sonra o vizeye de girmedim. Hoca yüzünden 4 senedir almıyorum o dersi ilk kez başka hocadan bu sene alıcam.." Böyle kıvırmalarda bir dünya markasıyım.. Tabi "t" gözlerinde dolar işaretleri çıktı. Sonuçta prim yapma amacında olsam gayette muhabbeti devam ettirirdim ve kimsede bana sen niye devam ettin demezdi...

    O ara iki kere esmer olan geldi. Gayet arkadaşçıl olarak selamlaştık. Bir tavlada onunla oynadım ve kalktık evlere gideceğiz..

    Şimdi diyorum ya ben orospevladıyım. O ara dövüştüğüm 33 yaşında bir ablanız var. Karı çok zengin. Altında araba falan. Benim etimden sütümden yararlanıyor. Bende okul çıkışı falan canım sıkkınsa arıyorum onu " taze fasülye yap geliorm " diorm. yemeğe kayıp çabuk çabuk teki atıp uyuyoruz. Onunla plan yaptım gece ona gidicem. Benimde ev bucada. Bu 33 lük ablanız da bostanlıda oturuyor. Yani beraber gideceğiz bostanlıya kadar kızlarla. "Bir takım arkadaşımla görüşüp iki bira içeceğiz " falan dedim ben. " Belki kalırım da belli olmaz.."

    +"Kalırsan sabah kahvesine gelsene"
    -"Gelebilirim valla zaten sabah 8 de çıkmış oluruz evden" ( Ablanız işe gidiyor evde kalmıyorum o gittikten sonra. Bişe kaybolur falan allah korusun )
    +" Ooo erkenmiş. biraz oyalanır öyle gelirsin artık.."
    -" Yavrum o saatte kalkamazsan ben eve geçerim. Zira 12 lere kadar ne yapıcam dışarda. Ararım seni uyanabilirsen gelirim."
    +"O halde ara beni"
    -"Tamam."

    Benim ineceğim durak onlardan bir durak önce. ablanız nergiste oturuyor, kızlar demirköprü. Arada 1 durak var. Nergise geldik Muç muç yarın görüşürz. Tamam ok kib. indim ben..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster