/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    +Kardeşim birşey sorucam
    -Buyur
    +Bu sennin anlatın bursadıkı buse nin soyadı xxx mi
    -Evet sen kızı nerden tanıyorsun
    Hasgibtir cevap veremedim
    -alo kanka
    Lan dünyam başıma yıkıldı o an nasıl lan bildiğin boynuzu yemişssiz mk oha kıza bak nasıl lan nasıl o kız nasıl bır huur mk nasıl ya mk . eve girdim çıktım odama kapımı kapattım oturdum sadece nasıl olur diye düşündüm koca gün içinden çıkamadım... Arkadaşıma tekrar mesaj atım merak etmişti knk duydum isimini be yoluymus o bursada mesurmus dıye yalan sıktım sarjım bıttı knk dedım. bu arda müge kaçtane mesaj atmıştı hiç birine cevap vermemiştim.. Vay mk bu yüzden habire bir bursaya gidiyormuş kendini gibtirmek için gidiyormuş huur bnaa ailevi diyordu mk cidden ailveiymiş amık kocasına gibtirmeye gidiyormuş ulan ben bide seni düşün düm mk okadar üzüldüm. niye senin yarak yemelerin yüzünden mi huur ya bak mk bu kadar olur be başkan ben hayatımda hiç bu kadar proffesional huur gormedim..
    Şimdi ne yapyım mk arayım .. anasını gibeyim mi ne yapaım söyleyin..
    Bu arada müge daha fazla daynaamayıp yine aramıştı...
    -alo sen niye yazmiosun bana
    +Müsait dilim
    -Sesin kötü geliyor iyimisin
    Ya canına yandığım mügesi yaa...
    +idare eder biraz uyuyayım ararım seni canım
    -peki canım ne oldu bilmiyorum ama sıkma canını öpüyorumm özledimmm
    Kafam okadar karısıktı kızın bu lafına cevap bıle vermeden teli kappatımmm... Tabi uyuya bilene aşk olsun mk işe bak ya koydu bildiğin bu yaptığı ya mk şimdi ben ne yapmalıyım intikamımıı almalımıyım ama müge eğer bu işe kalkışırsam mügeyi tamamen kaybederim ama gururum çok kırıldı . kıza bak yüzüme gülüp başkasının altına yatıyordu. Gece boyu düşündüm . ertesi gün evden çıkmadım ruh gibiydim akşam saati dönüş otobusum kalkıyordu ailem beni yolcu etti ve otobus yolcuğum başladı otobusde yanımda benden 4 yaş büyük bir abi vardı ama herif bizim kafadandı belliydi. baya dalmıştım farkında degılım of çekiyormuşum abi durumu fark etti genç hayırdır ne bu sıkıntı diyerek söze girdi ..
    +Abi bir insan yüzüne gülüp arkandan nasıl çok farklı şeyler yapabiliyor
    Bu cümlemden hemen kız mevzusu olduğunu anlamıştı . bana genç daha işin içinden çıkanı görülmemiş ya bunlardan tamamen uzak duracaksın yada . gül diken hesabı katlanacaksın. zamanla doğru insanı düşe kalka bulacaksın diiyodu herif haklıydı ama mevzu farklı zaten bulmustum dogru insanı. Olayı biraz daha açtım abiye. Abi çok sakin karşılıyordu anlatıklarımı tecrübeliydi belli
    +Abi şimdi ben ne yapayım intikam almalımıyım ama alırsam sevgilimi kaybederim.
    -hmm genç bence bak yoluna bırak arkanda .
    Galıba en doğrusu buydu . evet evet. bu muhabeten snra normal sohbet ettik ve şehre varmıştım yurda vardığımda sefa dönmemişti .hala.
    Attım kendimi yatağa mügeme mesaj attım
    +Hayatım ben geldimm :*
    -Hoş geldin nefesim
    +Yatıyım ben aşkım yol yorugunuyum
    -Seni seviyorum sabah beni alll beraber gidelimm
    +Tamam hayatım 8 de evin önündeyim muah iyi geceler seni seviyorum
    Kafayı koydum yatağa sözde uyuyacağım yorgunum farkedıyorum ama beyin izin vermiyor nasıl yapar böyle bir orspuluk diyip duryordu kendi kendineeee Sabah oldu saat 8 de mügeme kavuşmutum öyle bir sarıldıkı kemiklerimi kıracak sandım çok özlemiştim lan bende sokak ortasında beni dudakalrımdan öpmüştü hiç aldırış etmeden oda çok özlemiş beliydi . girdi koluma sımsıkı sarıyordu .
    -Sevgilim okulu ekelim mi
    Öyle bir yüz ifadesi almıştı ki yine ya nasıl ahyır diyeyim ben buna ya.
    +Nereye gideceğiz .
    -Bilmiyorumm ben seni özledim seni içime çekmek istiyorummm
    Hoyda bu sözden sonrada kıza olmaz diyilmez
    +Çek ama hiç bırakma tut beni içinde sakın çıkarma beni. her hücrene kadar işleyeyim
    Önce güzel bir kahvaltı ettik sonra kücük bir cocuk olup luna parka gitmek istedi bende onunla çocuklaştım ve luna parka gittik o oturaklı aletın adı neydı ona bindik sarılıyordu sımsıkı hep gülüyordu çokda güzel gülüyordu be. ordan çarpışan arabalara bindik.. mutlu oluyordu mutlu oluyordumm...
    Günü akşam etmiştik yurdda sefada yoktu mügeninde beni bırakacağı yoktu onlara gittik gittiğimizde .Duygu ağlıyordu.. müge hemen yanına koştu ne oldu dedi sevgilisi terk etmiş hayda mügeye dedim ki mügem ben gideyim sen duyguyla ilgilen mügede zaten onu diyecekmiş tutum yurdun yolunu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster