/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    neyin tribindesin lan sen amcık insan gibi yardımcı olucak ADAM arıyodum ben yolda görsen kafanı çevirip bakacağın vücudum vardır hatta belki bicepslerimi kıskanırsın ben olan bişeyi daha iyi yapmaya çalışıyorum insan olanlardan da yardım bekliyorum. Yaşın kadar spor yaptım amcık faydalı olmaya çalışıyosan üslubuna özen göstericeksin giberim üslubunu senin gibtir git yardımın fln gerekmez senin bu hareketi spor salonundaki 10 kekonun 10 uda biliyo zaten sanki her taku çözdün tricepsimde iyi ayrıca biceps aşağı indirme demişim ben sen ebeyin amındaki bağsurdan bahsetmişsin.

    get the fuck out of here

    >
    ···
    1. 1.
      0
      Öncelikle kürt sakin ol. Yardım isteyen sensin 2 senedir uğraşıyorum düzenli olarak. Eğer beğenmediysen gibtir git dıbına koyduğumun kürdü evde spordan bahsediyor pehh o zaman ananada plates yaptırıyım ben evde.

      Edit: Yaşımda 23 dıbına koyduğumun kürdü madem 23 sene spor yapmışsın burda yeni başlamış bebeler gibi yardım isteme kaybol gözüm görmesin kürd.
      ···
    2. 2.
      0
      Kürtmü sen salakmısın lan beni bu sözlükte tanıyan herkes bilir sen kafanı yorma az bölücü gibmedim burda senin o demagoji yapmaya çalışan beyin lobunu giberim.2 yıl bodye gitmişsin hantal vücudunla kendini bi tak zannediyosun.
      basketbol oynadım kaç sene kluplerde ve okul takımlarında profosyonal olarak yüzdüm aynı zamanda derecelerim var 46 numara ayağım 26 cm yarağım var çok istersen zütüne lisanssız olarakta tenis badminton squash ve futbol oynadım dövüş sporları yaptım kick box box muay thai şu anda aktif spor hayatıma devam ediyorum.he bunların hepsini nasıl yaptın diyceksin 2 sene bodye gitmekle olmuyo bu işler kültürün yetermi bilmem ama birbirinin türevi sporlar hep misal raketle oynanan veya dövüş sporlarıda birbirinin kısmen aynıları sayılır ek olarak muay thaide diz dirsek kicktede tekme eklenir boxa.

      Bi eksiğimiz var bicepslerde genetiktir belki belkide benim hatamdır diye erdemlice delikanlı gibi davranıp iNSAN olandan yardım istiyorum burda yani seni ilgilendiren bi durum yok gibtir olup gidebilirsin.
      ···
   tümünü göster