/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 2726.
    +12
    bir tane daha geldı aklıma hay amk. 2 sene once uzun yola cıkıcam diye 3 gun uyumadım. gidecegım yol 16 saat. full uyurum diye hesapladım. 12 saat aralıksız uyuyunca yolcular korkmuş. gözümü bi açtım hastanenın onune cekmısler otobusu. beyler birde kolay kolay uyanmıyorum. uyanıp birşey yok desem olay kapanacak uyanmayınca korkmuşlar.
    edit: şöyle bir uykum var arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=tamUjkYrmm8 *
    ···
    1. 1.
      +4
      ünv. ev arkadaşım yola gitcem diye 3 bira alıp gelmişti, biraları içipte yolda rahat rahat uyuycak paşam sözde. dedim otobüste tuvalet yok nere işicen 4 saatte bi mola veriyo. doğru diyon dedi biraları ben içtiydim. öyle tatlı geldiki gözünün içine baka baka içtip huuurun (: sen anlatınca paylaşasım geldi.
      ···
      1. 1.
        +7
        sen anlatınca aklıma geldi bak * votkalı halde ısparta-istanbul yolculugu yapmıstım. kütahyada soguktan kımse dısarı cıkamıyor. ben motsuz geziyodum. *
        ···
      2. 2.
        +8 -1
        bak o taktikte iydir. izmir - ankara otobüse binmeden viski içtiydim bende afyonda mola verdi kar yağyo anasını satim bende şort millet otobüste bende dışarda çay sigara ayılma derdinde. ankaraya geldim her yer buz tutmuş eve gittim annemde şortlamı geldin diyip baya fırçaladıydı.
        edit: 2. olarak ankarada arkadaşın düğünü vardı. Niğde de şantiyeden çıkıp geldim düğüne katıldım gece 12 de otobüse binip tekrar niğdeye şantiyeye gidicem. gece 12 de otobüse bindim nası bi rakı içtiysem miğdem bulanıyo muavine dedim bana bi torba getir ben iyi değilim. sonra muavin geldi abi kalk geldik niğde ye dedi. la dedim torba istedim ben senden. baktım torba yanda duruyo 5.30 saat yolda hiç mi uyanmaz insan hayatımın en kral yolcuğuydu.
        ···
    2. 2.
      -1
      Hiç uyandırmaya çalışmadan mı getirdiler amk hastaneye
      ···
   tümünü göster