/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +5 -1
    Hayatımda bu kadar saçma mazeret duymadım neymiş devlet vatan hainleriyle işbirliği yapmış çark etmiş ler de hahaha Bal gibi özür diliyorlar lan işte o sanatçılar da mı pkklı?
    Bak huur sana ispatlar sunuyorum mal oglu mal
    NtV gibi objektif tarafsız bir kanaldan cumhurbaskanı Tayip erdoganın ahmet kaya hakkındaki açıklamaları recep Tayip erdogan onu desteklediği için PKK lı mı ? Ha huur çocuğu!!!

    http://m.youtube.com/watch?v=K_jDSh41mSQ

    http://m.youtube.com/watch?v=kwjGX3Fejs4

    Bu da 2013 de hürriyet gazetesi köşe yazarı muammer elverenin ahmet kaya hakkında bir yazısı
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=25205989

    Ulan sen kürtlerle birlikte yaşadığımız 1500 yıllık tarihi hiçe mi sayıyorsun a denyo!!!
    tamam zaten askerlerimizi şehit eden kürtler pkklilar cezasını çeksin
    ona lâfım yok

    Neden her yıl 16 kasımda Türkiyenin ileri gelenleri,cumhurbaskanı recep Tayip erdogan ahmet kayayı anıyorlar ha o zaman ? Pkklı olduğu için mi anıyorlar ha?
    Ahmet Kaya gibi kendi ezilmiş dışlanmış soyunu savunan yılmaz guney,yusuf Hayaloglu gibi cesur yürekli insanlar Hepsi Paris perre lachaise mezarlığında yatiyor eğer simdi onlar hayatta olsaydı ne türk kürt sorunu kalırdı,Ne de PKK sorunu kalırdı belki de.

    Attığım ilk linki(ispatı) ve diğerlerini izlersen bunları göre bilirsin sana boşa atıyorum izlemeden yargısız infaz yapiyorsun ana gene de insanlık ben de kalsın

    Doğru söylüyorsun insan sevdiğiyle beraberdir.ben zaten türküyle kürdüyle birlikte bağımsız bir Türkiye cumhuriyetini savunmuş halkların kardeşliğini isteyen bölücü değil birleştirici olan cesur bir adamla Ahmet Kaya ile birlikteyim

    sana diyorum 4.1.9
    ···
   tümünü göster