/i/Acil

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -2
    beyler sözlükte daha öncede bahsetmiştim ispanyada erasmus yapıyom, evde 4 kızla beraber yaşıyoz.

    az önce bağırsaklarım gümbür gümbür bi halde sıça sıça tuvalete koştum koydum çocuğu, herkes 1 saat önce yatmıştı, dedim uyumuşlardır, hunharca ve umarsızca sanki bir daha sıçmayacak gibi amelsizce ve çatır çutur ,adeta zütü öttüre öttüre sıçtım.bi hayli gürültü koptu tabi umarım uyanan olmamıştır.

    herneyse çılgın atan bağırsaklarımı rahatlattıktan sonra temizlenme işine giriştim. tabi bu dıbına kodumun yerinde taharet musluğu olmadığından, önce normal tuvalet kağıdıyla kabasını alıp, sonra marketten kolilerce alıp eve stokladığım, ıslak tuvalet kağıdıyla iyice temizledim zütü,ama baya bi kağıt gitti tabi, nası sıçmışsam zütte patlama etkisi yaratmış her yer bomtak olmuş,e taklu kağıtları da mecbur atıyom klozete. sorun olmamıştı hiç az önceye dek, sifona basmamla taklar hemen gittti ama attığım tuvalet kağıtları boruyu tıkadı heralde su kaldı amk gitmiyo.

    internetten tıkalı klozet açma yöntemlerini okudum hemen ama, evde gerekli malzemeler yok amk. yarın gidip pompa almam lazım.ama kızlar sabah kalkıp okula gitçekler. gerçi diğer 3 tanesi büyük banyoyu kullanıyo. benim zıçtığım tuvalet başka, küçük olan. alman kızla ortak kullanıyoz.o da iyi zıçıyo baya sesleri duyuyom. sabah kalkıp tuvaletin tıkalı olduğunu görürse gelir ağzıma sıçar beyler yarra yedim yardım edin lan.

    edit: kullanma tıkalı!! diye not yapıştırmam lazım ama nası yazcam bilmiyom.

    ispanyolca, almanca yada ingilizceden herhangi birinde yazsam da olur. hedef okuyucu kitlesi tek bi alman kız zaten

    edit2: '' don't use! , it's blocked up,lo repararé hoy. yazıp uyucam amk
    ···
   tümünü göster