/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +19 -27
    işte sizin dıbınıza koyayım, Mhp' den neden olmayacağını açıklayamıyorsunuz.
    edit: Şimdi bu Tuncelili, Atatürk Tunceliyi bombalatmıştı. Tunceliler Atatürk' ü sevmez, Bu nasıl oluyor da Atatürk' ün kurduğu partide genel başkan oluyor.

    Her şeyi geçtim Atatürk'ün partisi diye oy verenler var, Atatürk'ün kurduğu parti eyvallah ama Atatürk'ten başka adam gelmemiştir o partiye.

    Ya Ülkücüler Devletleşecek, Ya Devlet Ülkücüleşecek.
    ···
    1. 1.
      +3 -6
      KAHROLSUN EMPERYALiST DÜZENiN KÖLESi MHP CHP AKP
      KAHROLSUN BUNLARIN YALANLARINA iNANANLAR

      DÜZEN PARTiLERi YI-KI-LA-CAK!

      YAŞASIN VATAN! YAŞASIN TÜRK MiLLETi!

      OSMAN PAMUKOĞLU'NUN ASKERLERiYiZ!
      ···
    2. 2.
      0
      Sırf dinci olduğum icin haksızlık karşısında susun dilsiz şeytan olduğu icin oyunu CHP ye
      ···
    3. 3.
      0
      mhp'ye oy vermeyin diyorsun da mhpnin de meclise girmesi lazım. chp tek başına iktidar olamaz. ancak koalisyon kurulur.
      ···
    4. 4.
      +3 -3
      Türk-islam ülkücüsü olarak senin şu söylediklerini yorumluyorum.
      1-) Akp iktidarının iyi yada kötü yanlarını hepimiz biliyoruz. Tamam eyvallah ama akp gitsin dr yerine kim gelirse gelsin mantığı çok saçma.
      2-) Akp ile Hdp den chp ye oy çıkmaz, Mhp yine yakın Chp ye demişsin. Mhp chp ye yakın falan olamaz kardeşim. Mhp islam ve Türkçülük üzerine kurulmuş bir partidir. Bu zamana kadar Mhp nin sağcılarıyla Chp nin solcuları bir araya gelememiştir, gelemez de. Daha 25 yıl önce sağ sol çatışmalarında akrabalarını kaybeden 2 taraf bir araya gelebilir mi ?
      Sırf akp gitsin diye bir araya gelmeye çalışıyorlar ve bu şekilde koalisyon kurulsa bile birlik sağlanamaz. Yani işin kısası mhp ile chp sadece iktidardan dolayı birbirine yakın görünmüştür. Çıkar meselesi yani.
      3-) Kılıçdaroğlunun vaadlerine gelince. Neymiş efendim emekliye 2 maaş ikramiye neymiş asgari ücret 1500 tl. Neymiş bu ülkede aç yatan insan kalmayacak. Yok neymiş kredi borçlarının faizleri silinecek. Tamam eyvallah kemal abi de sen bu parayı cebinden mi veriyosun ? Benim milletimin bir kısmının parasını kesip diğer kısıma vericeksin. Şirin görünüp oy almak için bu bahaneler yemez bu millete. Ayrıca chp nin iktidar olduğu dönemlerde benim baş örtülü annelerim ablalarım ve inancına bağlı kesim olan Milliyetçi kardeşlerimin çekmediği kalmamıştır. Cumaya giden devlet memurlarının isimlerinin alındığı, annelerimin kardeşlerimin baş ötülerinin başlarından alındığı dönemler olmuştur. Chp başa gelse yine ilk uğraşacağı iş bu olacaktır. Bakın arkadaşlar uyanık olalım. Size Mhp ye oy verin falan demiyorum. Benim de mhp nin karşı çıktığım tutumları oldu. Fakat chp nin geçmişine bakarak konuşursam, chp bana her ay gelim tam altın taksa yine de oy vermem. Bu derece chp karşıtıyım. Bu millet az çekmedi sizden. Arkadaşlar bu ülkede bu zamana kadar kimsenin elinden içki şişesi alınmadı ama kadınlarımızın başından baş örtüsü alındı. Buraya baş örtülüleri savunmak için gelmedim. Ben adaletten yanayım. Herkes dinini ve dinsizliğini istediği gibi yaşayabilir. Kimse de benim dinime karışmaz. Chp ye bu konuda GÜVENMiYORUM. Mhp ile chp bir araya gelirse mhp daha çok oy kaybetmeye devam eder. Mhp nin bir an önce aklını başına alıp, akp ye oy veren inançlı insanları tekrar partiye çekmelidir. Chp ile bir yere varamaz. Benim görüşüm bu yönde kardeşlerim. Başta da söylediğim gibi ÜLKÜCÜYÜM
      Tümünü Göster
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster