/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Carolun peder ve valide Hong Kongda yaşıyomuş bro. Babası uçakla iş gezisindeymiş Bir gün uçak kazası olmuş galiba orayı tam çözemedim. ilk olarak kız düşünmüş acaba babam da içinde midir uçağın diye. Sonra düşünmekten vazgeçip anasını aramış. Onlar uçağın olduğu bölgeye doğru arabaya yol almaktalar ve babasının öldüğğünü duymuşlar panpa. Bu Carol ve annesi için çok zordur. Carol favori şarkıcısı olan Jake Rosso yu bile dinleyemiyor. Çünkü o da bir kazada ölmüş. Okula devam ediyor ilaç felan alıyor bu Carol. Bu Carol birgün okuldan atılıyor, Annesi de gel ingiltereye geri dönelim diyor buna.
    Sonra bunlar ingiltereye gidiyor ve uzun bir süre otelde yaşıyorlar. Annesi ilk olarak bir sekreterlik işi buluyor iskoçyada bir adada. Sonra bunun patronu MR. Ross la buluşuyor adamın evinde anladığım kadarıyla. Mr.Ross gençmiş, bıyığı da varmış. Carolun annesi çalışırken Carol da ona adadaki bir çiftlikte yardım ediyormuş.(burayı anlamadım karı sekreter değilmiydi çiftlik nerden çıktı amk neyse). Birgün Carol at sürmüş sonra geri gelirken pencerede yaşlı bir adam görmüş. Yaşlı adam buna bu da ona bakıyormuş.
    Sonraki gün Carol evin resimlerini yapmış. Kamerasından baktığında Mr. Ross un çıktığını görmüş. Carol daha çok foto çekmek istiyomuş ama sonra bahçıvan gelmiş bunun makineyi kırmış oç. Sonra kıza bidaha Mr. Ross un resmini çekme demiş. Kız bütün bunları çok gizemli bulmuş. O akşam araştırmaya gider ve camdan odaya bakar. Odada bir ışık vardır. Bekler ve gözetler. Sonra kapı açılır ve MR Ross dışarı çıkar. Carol gizlice odaya girer. Mr Rossun anahtarları bir bitkinin içine koyduğunu görür. Anahtarları alır ve odaya girer. Etrafına bakınır ve Jack Rosso posterlerini görür. Sonra Bay Ross odasına gelir Kız da şok olur ve posterlere bakmaya devam eder. Sonra Mr ROsso nun Jack Rosso olduğunu anlar. Sonra Jack Rosso buna anlatıyo panpa: "Uyuşturucu alıp araba kullanmıştım yanlışıkla 15 yaşındaki bi kızı öldürdüm arabayla diyo ondan sonra kaza olmuş gibi davrandım ölmüş gibi yaptım şimdi bu adada yaşıyom vs anlatıyo. Sonra Carol başka bir adada başka bir okula gidiyo çok mutluymuş Carol.. Ne saçma bi hikaye lan. Konu bütünlüğü yok amk. Ama sağol senin sayende ingilizce seviyemi ölçtüm tüm kelimeleri nerdeyse biliyormuşum.
    ···
    1. 1.
      0
      asıl sen sağol panpa adamın dibisin
      ···
      1. 1.
        +1
        nedemek kardeşim rica ederim
        ···
   tümünü göster