/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +1
    ülkenin en büyük sorununu @1 özetlemiş. okumamak.şurda soruduğu soruları lisede temel biyolojide öğretiyolar aq.hadi lise okumadın bi tane kitap da mı okumadın? hadi kitap da okumadın elinin altında internet var aç bi araştır dıbına koyim ya bu kadar cahil olma. ulan inandığın dinin kitabı bile oku diyor ilk emirde.her şeyi allaha bağlamak mı senin bundan anladığın?
    ···
    1. 1.
      0
      Henüz kanıtlanmamış hiç bir geçerli yanı olmayan bir teoriden bahsediyoruz farkındamısın? Sende bana buna inan diyorsun?
      Mesele benim dinim ise, benim dinimde kitabımda insan için evrime dair bir vurgu yapılmamış insanın tek nefsten yaratıldığını söylüyor.
      ···
      1. 1.
        0
        kardeşim ben sana buna inan yada inanma demiyorum gibimde de değil açıkçası. henüz kanıtlanmamış hiç bir geçerlilik yönü olmayan dersen kuranı da aynı sekilde incelemen lazım. senin gözünle gördüğün bir kanıtı var mı ilahi olduğuna dair?
        ···
      2. 2.
        0
        Kur-anın bir şey kanıtlamaya ihtiyacı yoktur. Allah'ın vaadi gerçekleşecek hep beraber göreceğiz. Ayrıca 1000 den fazla bilim ile bağdaşan ayetler var. Hiç sapma ve şaşma yok nedense:)
        ···
      3. 3.
        0
        Hala hicbir dayanagi olmayan teori diyor mal yukarida yazdiklarimi bi daha oku
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster