/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 351.
    +5
    Yılbaşı tatili bitmiş normal hayatımıza dönmüştük hiç sevmediğim 20 günlük bir tatildi ne vera yanımdaydı nede doğru dürüst am gibebilmiştim kullanılmış kirletilmiş gibi hissetmeme neden olan bir tatildi ve şükürler olsun bitmişti artık.
    Vera yılbaşı tatili boyunca teyzesi ve kuzenleri ile birlikte moskovada kalmıştı onun yokluğu bana biraz ağır gelmişti sanki onun kürkçü dükkanıydım dönüp dolaşıp aynı yere geliyordum ondan vaz geçemiyordum bir çocuğun bayramı beklemesi gibi bekliyordum buna halk arasında sanırım aşk diyorlar.
    Haftanın ilk iş günü biraz yoğun geçmişti 20 gün boyunca çalışmayan fabrikada arızalardan geçilmiyordu bu yoğunluğun arasında daha önce defalarca aramama rağmen hiçbir zaman müsail olmayan subay beni arıyordu ne oldu bu amk neden arıyor şimdi deyip 3 4 defameşkule atmıştım ama ısrarla arıyordu. Açmak zorunda kaldım telefonu birkaç hal hatır sorduktan sonra fabrikamızda üretilen ürünlerden kendisine lazım olduğunu bana birkaç yüz tane (fazla bir para etmiyor) verip veremeiyeceğimi sormuştu bende tek şartla eğer kendisi gelirse alabileceğini söylemiştim.
    Hemen yola çıkıyordum diyerek telefonu kapatmış çok fazla sürmedende fabrikaya gelmişti.
    Ben bu gelmeden önce ramsese askeriyeden aradılar bizim ürünlerden 100 tane kadar istiyorlar hazırlatıyorum haberin olsun demiştim. Sonuçta fabrika bizim değildi ama leblebi eken bir adamdan 100 tane leblebi istemeye benziyordu ve isteyen kişi ara sıra işimizin düşebileceği şahıslardı kendimize ait bir kotamız zaten vardı satmamak şartı ile üretilen ürünlerden kullanabilir yada birilerine verebilirdik bize verilen kotanın çok çok altında olan bir miktar için kimse bir şey demezdi zaten.
    Omuzunda çana çömlet takımı olan subay sonunda fabrikadaydı adama bir türlü müsait olamadın senden bir şey rica ettik yapamadın gibisinden dert yanıyordum sanırım zoruna gitti binin akşam bir barın adını verdi orada olacağım gel dedi. Ramsese durumu anlattım sende gel ağa askerler varmış gidip tanışırız diye ekledim. Ramses çokta hevesli gözükmüyordu o beyaz saçlı hatunu çatı çatır gibtiği için pek dışarıya bakmıyordu anlamıyordum bu insanları etrafın fırsatlarla doluyken neden tek hatun neden tek eşlilik!
    Akşam olmuş barın önünde bekliyordum fazla sürmeden bizim subay gelmişti selamlaşıp içeri girdiğimizde şok olmuştum bir generalin jübilesi (50 yaşını geçenlerin yaptığı bir olay) vardı içerisi kremlin sarayındaki bulunan subaylardan daha fazla subaya sahipti. içimden vay amk nereye geldim lan ben dedim yanımdaki eleman gurulu bir sesle generalim bu gün bize yardım eden Türk bu ismi xcx diyerek taktim etmişti beni bende generale dönüp sizin huzurunuzda olmaktan gurur duyarım efendim diyerek kendimi taktim etmiştim general yanındaki koltuğu göstererek oturmamı söylemişti amk şehirin en rütbeli askerinin yanında oturuyordum.
    Özlü söz : (amsızlığa savaş açmak için iyi bir gün)

    Hepsi sert görünümlü insanlardı sıkıcı bir akşam geçirecektim bes belliydi OÇ. Subay beni keklemişti ama bir yandanda ben hak etmiştim git otur evinde amk ne işin var askerle birkaç duble içtikten sonra general kendisi için söylenen sözleri dinliyor karşılığında kadehini kaldırıyordu sıra ile herkes konuşuor her konuşma sonunda birer duble votka içiliyordu.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa sen diyar pala nın pompalamasyon şarkısının somut halisin bence
      ···
   tümünü göster