/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +4
    Birkaç gün sonra yeniden gittiğimde dişçinin o gün izinli olduğunu öğrendim başka bir doktor bu sefer bayan (35 / 40 ) yaşlarında bir hanım ablamız benimle ilgilenecekti.
    Ağzımın içindeki ağrılar geçmişti gibtiğim diş çıkabilmişti ve rahatlamıştım kadın benim çene röntgenimi inceliyor o operasyonda çalışan stajyerlerde ona eşlik ediyordu .
    Fakat bir sorun vardı ya dişimin ağrısından yada uyuşturucunun etkisinden ben bu stajyerleri neden incelememiştim bu güzellik bu popo böyle bir şey olamazdı standartları alt üst eden bu güzellikleri neden fark edememiştim.
    Kadın biraz daha incelikten sonra 2 dişimin daha çıkmaya hazır olduğunu bu gün ağrımasa yarın ağrı yapmaya başlayabileceğini söyleyince. Ne gerekiyorsa yapalım doktor hanım dedim. Biraz yaraların iyileşmesine bekleyelim sonra gelirsiniz yaparız gerekenleri diyerek muayeneyi sonlandırmıştı. Ama benim durmaya niyetim yoktu zaten öğle molasına denk gelen bir saatteydi ben başladım kadına teşekkür etmeye şöyle iyi doktorsunuz böyle iyi doktorsunuz diyerek bir sürü yağ çekmiştim ardından ben bu iyiliğin altında kalamam lütfen teklifimi kabul edin öğle yemeğine sizleri çıkartayım hem saat yemek saatine yakın diyerek kadının hastane köşelerinde yemek yemesine gerek olmadığı vurgusunu yapmıştım.
    Bilmem filan fistan ettikten sonra kabul etmişlerdi doktor paravan amlıydı onunla bir işim olamazdı belki ramses gibebilirdi ama kesinlikle benlik değildi benim amacım stajyerlere yanaşmak onları gibmekti .

    Lüks restoranlardan birisinde öğle yemeğimizi yemeye başlamıştım beni tanımak için sorular soruyorlar ben onları ince ince kesiyor gözlerimle bir terminatör gibi avımın açıklarını gözlemliyordum yemek güzel geçmişti stajyerler ve doktorun aklını almıştım kart vizitemi uzatarak istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz diye eklemiştim. Arayacakları kesindi acelem yoktu zaten.
    Not: bu hikayenin devamı çok uzundur pampalar ramsesin dişlerinin hepsini söktürecek daha.
    Bir sonraki bölümde görüşmek üzere
    ···
   tümünü göster