/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +5
    Sabaha kadar dişimin ağrısından uyuyamamıştım dıbına koduğumun dişi elimde silah olsa çekip dişime sıkacaktım o kadar ağrıyordu. Sabah ilk işim dişçiye gitmek olmuştu devlet hastanesinin yolunu tutmuştum. Biraz sıra bekledikten sonra sıra nihayet bana gelmişti. içeri girer girmez irkildim ve korkmaya başladım 50 60 yaşlarında bir karı üzerinde beyaz olması gereken ama beyazlıkla alakası olmayan bir önlük ile karşımda duruyordu giberim dişçinizi deyip kaçtım oradan .
    inanın mezbahane daha hijyenikti dişimin ağrısı ile birkaç kez geri dönüp ne olacaksa olsun diyesim gelsede o karıyı aklıma getirdikçe giberim diyip geri dönmüştüm.
    Telefon ile birkaç arkadaşı arayıp yardım istedim temiz bir dişçi mutlaka olmalıydı. Gezinip telefon ile görüşmeler yapar iken birden gözüme yeni açılan bir poliklinik takılmıştı hem özel bir hastane idi hem,de temiz olduğu dışından bile belli oluyordu.

    Fazla zaman kaybetmeden poliklinikten içeri girdim ve diş doktoru varmı diye sorunca danışmadaki hatunlar gülmeye başlamıştı zaten burası diş hastalıkları polikliniği diye cevap vermişti dişim ağrımasa senin o Einstein beynini ters domaltıp düz giberdim diye içimden geçirdim. Ağrıdan ne yaptığımı bilmiyorum bana acil bir doktor bulun sıra verin ne yapıyorsanız yapın diye elimden geldiğince anlatmaya çalışıyordum.

    Sıradakiler durumumu görüp acıdı sanırım direk bana ilk sıradan yer verildi gerçi 3 kişi vardı önümde içeri girdim ve doktora durumu anlattım adam ağzımın içine bakıp 20 yaş dişimin çıkmaya çalıştığını ama eti patlatıp çıkmadığını ameliyat ile müdahale etmeleri gerekeceği belirtmişti.
    Dişçiden korkmam asla temiz olsun yeterdi ve orası bal dök yala tarzında temizdi adama ne gerekiyorsa yap hiç korkmadan diye söyledim artık bu acıya dayanamıyorum diye ekleyince adam biraz tebessüm edip kadınlar ne yapsın doğum sancısı diş ağrısından daha zor diye yarı şaka ile laf sokmaya çalışıyordu ama bilmediği bir şey vardı bu dişçi koltuğunda oturmuş hazin sonunu bekleyen adam kanının son damlasına kadar lafın altına kalamayacak bir adamdı ama o anki acı ile beni gibseler itiraz edecek durumda değildim birisi seni gibim dişinin ağrısı geçecek deseydi domalacaktım.

    Neyse bu eleman uyuşturucu iğneleri yapıp odandan çıktı 3 4 dakika sonra yanında 2 kişi ile birlikte gelmişti ben bunlar kesecek dikecek bende rahatlayacağım diye umut dolu gözlerler odadakilerin işlerini yapmasını bekliyordum ama bir gibimi yaptıkları yoktu.
    Bu adam konuşmaya başlayınca olayın farkına varmıştım yok işte diş yan çıkarsa şöyle olur yok böyle olur vs.. anlatıyor meğer adam stajyerlere ders veriyormuş dersin kadavrasıda benim amk.
    Doktora dişim ağrıyor çek kes ne yapıyorsan yap gideyim ben artık deyince eleman ağzımın içine 2 elini sokup çalışmaya başladı.
    Daha fazla iğrenmemeniz için olayın detaylarına girmiyorum. (bildiğiniz ağzımı yüzümü gibtiler)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster