/i/Tespit

  1. 276.
    +1
    Atatürkçü bir insanım. Türk tarihi'nin 3 Padişahtan daha fazla olduğunu bilen , Göktürkçe öğrenmeye çalışan aynı zamanda Anadoluyu tüm insanlarıyla kabul eden ve Atatürk'ü bu toprakların Türk kalmasında ve bize diğer ülkelere borcunu ödeyip çağdaşlaştırmaya çalıştığı bir ülke bırakmışken daha sonra gelenlerin ülkenin ekonomisini ve Atatürk'ün mirası olan bu topraklara aidiyetlik ve vatandaşlık bilinci gibenlerden nefret ederim.
    (numaralandırmam seninkilere birebir cevap değil sadece numaralandırmadır.)
    1-Bahsettiğin eleştiriler çoğunlukla doğru.Ama bu doğru olan maddelerin günümüzdeki herhangi bir ideoloji taraftarı olan kişilerde ortak sorunlar olduğunu görebilmek önemli.
    Çağımızın getirdiği teknoloji ve ülkedeki siyasi yapının halkı yönlendirmesiden dolayı toplumumuzda bir kanser hücresi oluşmaya başladı.Bu öyle bir kanser hücresi ki yaşa bakmadan her kesim insan bilgiyi değil popülerliği savunuyor. Bunun adı her kesim için cahilliktir.
    2-Atatürk'ün mirası ise cahillik değil, bilgiyi her zaman korumak ve yüceltmektir.
    Bu topraklardan bizi 100 yıl önce tamamen atmaya çalışan , bizim topraklarımızı paylaşıp, fiilen işgale geçip tecavüzlere ve katliamlara başlayan ülkelere karşı verilen savaş sonrası kurulan ülkemizde geçerliliğimizi ve ebediliğimizi koruyan ve savunan da Atatürk'tür.
    Yapmaya çalıştığı devrimler ,dönemimizdeki yukardaki bahsettiğim kanserli insanların laiklik ve çağdaşlık değerleri değil(özentilik) gerçek çağdaşlık ve haklarını savunmadır.
    Atatürk mason mudur bilmem , bence değil ama kesin kanıt yok .Ne olursa olsun Bize bıraktığı öğütleri gerçekten benimseyen insanlar zaten internette goygoy yapanlar değil ülkesi için çalışanlardır. Hatta çok çalışanlar genelde suikaste uğramıştır.
    3-Şu anda yurtdışında bir arap ülkesinde çalışıyorum. Burda araplar dışında herkes çalışıyor.Ve şöyle bir durum var:
    ingiliz sömürgesi altında kalıp ingilizlerin izin verip de bağımsız olan Güneydooğu Asya ülkelerinin çoğu hristiyan, kendi kültürlerine ait isimleri yok. inanılmaz borçlular, kadınları genellikle daha çok para için para karşılı ciks yapıyor.
    ingiliz sömürgesi olup içinde müslüman olan ülkeler ise yine borçlular ve fakirler ,islama bağlılar ama ingilizler karşında buna dünyanın en zengin arapları dahil el pençe divan duruyor.
    Bunu yazmamın sebebi ne kadar goygoy gibi görünsede Atatürk olmasa Anadoluda Türklük diye birşey kalmaz, kalanların gerçekten adı Maria, Antonis falan olurdu. Bunu inkar edenler ingiliz ve fransız tarihini askeri ve dini açıdan okuyup nasıl politikalarla yerleştiklerini ve kontrol altına aldıklarını okusunlar. Kaynak vermeme gerek yok çünkü taraflı bir şey yazmadım tarihsel bir gerçekliği yazdım.
    4-Atatürk bu ülkede yaşayanların bu ülkenin sahibi olduklarını uluslararası geçerliliğini sağlamış bir liderdir. Yaptığı ve yapmaya çalıştığı her şey bunun ebedi kalması içindir.
    5-Bunları kabul etmeyen kişi gerçekten tarihten anlamıyor demektir.(ideolojisinin önemi yok)
    6-Atatürk'ün elbet ki yanlış yaptığı şeyler olmuştur ama doğruları çok daha fazladır. Gerçekten Atatürk'ün mirasına sahip çıkan kişi bunu kavrayabilecek kapasitededir.
    7-Sevip sevmemek size kalmış ama bizim bu toprakların sahibi olduğumuzu savunuyorsanız siz de Atatürkçü'sünüzdür.
    8-Bana yazdıklarımdan dolayı saydırabilecek olanlar için;
    -AKP'YE karşıyım ama darbeci değilim. Destekçilerini ötekileştirmek istemiyorum.Önemli olan a,b,c, ideolojisini desteklemek değil Türkiyeyi ve Anadoluyu savunmaktır.
    -Her insanla cahil olmadığı sürece konuşurum tartışırım. Cahilliğe kesinlikle katlanamam.Ne yazık ki bu kanser yayılınca durmuyor.
    -Türkçü bir insanım, Türkiye'de her kültürün araştırılıp savunulmasını destekliyorum. Bizi biz yapan ayrılmak değil bütün olmaktır.
    -Türkiye dışında bulunmayan başka milletlerin yaşadıklarını ve dünya siyasi tarihini kavrayamayanlar için tavsiyem ,batıda ve doğuda herhangi iki ülkeyi gezsinler biraz gündelik yaşamı incelesinler. Tüm insanların hem ne kadar farklı ve hem ne kadar aynı olduğunun farkına varsınlar. Bizim birlikte yaşayarak aslında nasıl birbirimize alıştığımızı görsünler.(Avrupa'nın batısında ve doğusunda da bulundum.Çalıştığım Arap ülkesinde araplarla, filipinlilerle,srilankalılar, kıta afrikasından bir çok millet ve ingilizlerle beraberim.)
    9-Sonuç olarak Atatürk bile kendinin bir gün toprak olacağını ve bu ülkenin ebedi kalacağını söylemiştir. Bizde Türkiyenin ve Anadoludaki Türk varlığının ebediyeti için çalışacağız.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster