/i/Tespit

  1. 1.
    +7 -1
    Ermenilere karşı Türklerin yaptığı tek utanç verici şey Hrant Dink suikastidir.
    ···
    1. 1.
      +1
      O da utanç verici değildir dostum
      kendisi türk düşmanı adinin biriydi zaten
      ···
      1. 1.
        +1
        Senin varlığına zarar vermeyen birini düşman olarak nitelemek doğru mu? Bir insan yazdığı yazılardan sahip olduğu inançtan mensup olduğu ırktan sorumlu tutulup suçlanamaz.
        ···
      2. 2.
        +1
        Peki o adam Türkten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, ermeninin ermenistanla kuracağı asil damarında mevcuttur demişse?

        burda hrant dink aslında katliamdan prim yapmayı bırakın Türk'ü bırakın ermenistan için uğraşın diyenler var ben inanmıyorum panpalar bu cümleden öyle bir anlam çıkmıyor
        ···
      3. 3.
        0
        Bak bu o adamın düşüncesi sadece düşüncesi sağlıksız bir düşünce evet ama sen hem düşünce özgürlüğü isteyip hem özgürce düşüncesini söyleyen senden değil diye yok edemezsin. Ben adamın kişiliğini düşüncelerini savunmuyorum bu düşünce bir harekete dönüşürse öldürmek dışında gereken neyse yapılır. insanların hepsi birbirinden farklıyken senin düşünceni benimsemesini bekleyemezsin zaten. Dediğim gibi bu türklerin tek utanç kaynağı geri kalan bahsedilen olaylar etki tepki meselesi.
        ···
      4. 4.
        +1
        mal mal konuşmayın amk..1915 savaş halindeydi ve insanlarımız katledildi.. ayrıca ermeni soykırımı diye birşey yoktur ama varsa da iyi yapmışız amk
        hrant dink olayı çok farklı.. savaş durumunda değiliz..ve sen siyasi sebeplerle tc vatandaşlığı da bulunan birini öldüremezsin..
        şimdi çürüyene kadar hapis yatın amk
        ···
      5. 5.
        0
        Panpa bu da adamın düşüncesi diyorsun tamam adamın öldürülmesi kötü ama en azından sürgüne gönderilmeliydi ama öldüğü için hiç üzülmedim en çok hrant dink için yürüyen bizim salak insanımıza üzüldüm
        ···
      6. 6.
        +1
        bu cevabım @6.1.2 ve onun gibi düşünen cahillere. Türkten boşalacak zehirli kan ile cımbızla aldığınız o yazının tamdıbını okudunuz mu utanmaz herifler. Umarım bundan sonra okursunuz da içinizde biraz insanlık varsa şu dediklerinizden utanırsınız. Tamdıbını okuyun ve adamın ne demek istediğini iyice anlayın araştırın. Sizin sorununuz okumadan araştırmadan karalamak bilmeden insanları yargılamak zaten.

        okuduktan sonra belki bu yazar gibi utanırsınız umarım

        http://www.uludagsozluk.com/e/1181173/

        Bu da yazının tamamı için. Umarım biraz arlanmanız varsa tamdıbını okursunuz cahiller. Bir insanı karalamak o kadar kolay ki.

        http://baskinoran.com/bel...ligiUzerine-HrantDink.pdf
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      +2
      Milliyetçi faşist biriyim irkciyum ermenileri hic sevmem k÷rtlerde dahil ama grand turk dusmanligi icin oldurulmedi sadece ermeni oldugu icin oyle bir algi olustu arastirmak lazim biraz
      ···
   tümünü göster