1. 88501.
    +10 -1
    Evet beyler babam bu sefer bir şeyler demeye başlamıştı, Hülyanin ergenlik dönemin de olduğunu ve zamanla onun büyüyeceğini bu konuda kafama takmamam gerektiğini, öğütleri ile konuşmaya başlamıştı, evin iki reisi olarak artık ailemizin geleceği hakında konuşmaya baslamistik.

    Bu ara enistem olacak koca got kapıyı araladi bize baktı ve bizim ciddi bir şey konuştuğumuzu anlayınca koca gotunu de alıp gitti.

    Ve artık benim de konuşma zamanım gelmişti,

    Baba bu boyle olmaz bak ablamın göğüsleri ne kadar dolgun ve uclari ne kadar dik, onu gören ateist imana gelir..

    tanrının bir hediyesi değil bu göğüsler ablama dedim,

    Bu ara babam tövbe tövbe hasbinallah gibi şeyler söyleyerek, ettiği günahların affini istiyor gibiydi..

    Ve benim bu sözlerim üzerine babam "bak amina koydugumun mali senin ben gotunu giberim, bir daha bu konusmayi acarsan seni giberim " dedi. ..
    Ne demiştim yine ben amina koyim..

    Beyler babama artık isyan edip baş kaldirmanin zamanı gelmişti, Artık reisligi ustlenme zamanım gelmişti, bu boyle giderse oc enistem in oyununa kurban gidecekti o güzel ailem, Ve babama şu sözleri söyleyerek, tabiri caiz ise Spartacus gibi kalktım ayağa baba bu boyle yürümez artık reisligi benim almam gerekli diyecektim ki, babamın yumruğunu, algilarim hissetti ve egildim vuramadi." Bak amina koydugumun bebesine diyerek"
    Bildiğin yavura vururcasina vurmaya başladı..
    Annem elinden zor aldı, azda ha yetişmesi gecikse isidi duyduğum sözlerden dolayi pgibolojim çok bozulacak, belki de şizofren olacaktım..

    Ve 3 gün boyunca pipet ile beslendim, Spartacus u öldüren, senaristin amina koyim, diye soylenirken, orada ki büyük memeli kadinlar aklıma geldi ve oyuncuları araştırmaya başladım, ama kimse türkçe bilmediği için anlamadik ların dan dolayi cevap gelmemişti.

    Bazıları ise what diye mesaj karşılığı vermişti, cahil picler diyerek, khalesi aklıma geldi ama onun da memeleri küçüktü..
    ···
   tümünü göster