/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Birincisi bana vatan haini veya terorist demek senin haddine değil. Ben santrale karşı falan değilim bugüne kadar yapılmadığı hata hatta.
    ikincisi muhteşem tarihi bilgini konuştururken Rusya'nın bizim en eski düşmanlarımızdan olduğunu nasıl atladın acaba? Ha ben iş birliği yapılmasına çıkarlarımız gereği müttefik olunmasına da karşı değilim. Fakat kader birliği falan bu laflarla git sen başkalarını kandır. Rusya ile tarih boyunca ilişkilerimiz dönem dönem normalleşmiştir fakat bunun dışında hep savaştığımızı ve bir birimizin boğazına sarıldığımızı unutma.
    Üçüncüsü soruma hala yanıt vermedin demek ki sen de bilmiyorsun. Uranyum nereden alınacak? Bizim madenlerimizden mi çıkarılacak? Uranyum zenginleştirme işlemi nerede yapılacak? Santrali kim işletecek?

    Şunu da ekleyim o santral %100 yerli hammade kullanılarak, Türk mühendisler ve bilim insanları tarafından tasarlansın ve işletilsin. Evimi santralin dibine bile taşırım.

    Benim karşıma geçip öyle tarih, atom fiziği ve uluslararası siyaset uzmanı gibi konuşma. Bu tür konular senin gibi kahvede duyduğu kadar bilen anlayan adamlarla kasaba ağzı ile konuşulacak konular değil.

    Özet: Yol al!
    ···
   tümünü göster