1. 88026.
    +162 -41
    Nilay ablamın geçen sene Antalya tatilinde ki, çıplak fotoğrafları elime geçmesi ile başlamıştı her şey, isteyen panpalarima göndere bilirim.."yeterli ilgi olursa"göndermeyen oç olsun..

    Bu eniştem denen yavşak nasıl ablamı kandırıp gibti acaba? Ben ablam olsam vermezdim. . Bu ayı yavrusuna…

    4 katlı bir binanın üçüncü katında oturuyorduk, babam ben ablam, annem, benden küçük olan kız kardeşim ve ayı yavrusu eniştem.. (Biz yetmiyormuşuz gibi birde eniştem çıkmıştı)

    Eniştem büyük ihtimal ablam ile sevgili iken, ablamın kolasına azdırıcı atmış, ablamı azdırıp, o zarif vücudunu kendi arzusu ile teslim etmesini istemiş ve gibmişti.. Ağzının tadını biliyor oc...

    Yok ben ablamı biliyorum, 1.80 boyların da ben dahil, erkeklerin sokak da görüp, zütüne baktığı arzuladığı, osbir malzemesi olarak kullandığı, bir bayandı. ( ablam olmasa bende bakardım) Eniştem ise koca zütü ve göbeği olan, annesini ayı gibmişe benzeyen, bir hayvan evladıydı..

    Babam desen, köseli ayakkabıları ile, beyaz çorapları ile, hala eski delikanlılardan kim kaldı? son nesil olarak ben kaldım, dercesine ortalık da geziyor, beni rezil ediyordu..(bi bitmediniz dıbına koyim) Ama pamuk gibi adamdır,tersine gelirsem giber atardı..
    Annem ise kendi halin yaşayan, babama haftada 2 kere verip hem kendini, hemde babamı tatmin eden ev hanımı idi..

    Kız kardeşim Hülya ise kendi halin de, büyümeye çalışan bir Sperm kalıntısı..

    Ben mi ? Beni gibtir in edin amina koyim.. Hikayenin sonun da ifşa edecem kendimi.. Hikayenin kahramanları bunlardı, daha sonradan katılacaktır diğer, gibtiğimin delileri..

    edit1:
    Bu ilk caps ve yalanına sokuyumculara gelsin, takip de kalın komplesi de gelecek daha devamı da gelecek ve final de sizi bir süpriz bekliyor olacak..

    http://imgim.com/yr7_info_131215643618460.jpg

    Edit:2 Buda hala inanmayanlara

    http://imgim.com/9551incid5200477.jpg
    ···
   tümünü göster