/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +56 -70
    http://media.dunyabulteni...2012/07/30/yunanistan.jpg

    Dünyaya bir yunan olarak geldiniz varsayın lan. yunan gibi düşünün şimdiiii başlıyoruz.
    Bakıyorsunuz tarihiniz, mısır kültürüyle birlikte dünyanın en eski tarihi. dünyadaki diğer milletler yılan yiyip ateşe taparken, maymun gibi yaşarken siz demokrasiyi bulmuş , şehirlerde senatolar oluşturup o dönemde insandan sayılmayan kadınlara bile ülke yönetiminde hak vermişsiniz. inanılmaz binalar inşa etmiş, heykeller yapmışsınız. Bilime ve medeniyete öyle katkılarınız var ki çıkardığınız felsefeciler,matematikçiler,aristokratlar vs vs sayılamayacak kadar çok. aristosundan tut hipokratına kadar, heradotundan tut homerosuna kadar hepsi sizin milletinizin eseri. yani dünyaya katkı sağlamış inanılmaz sayıda sima yetiştirmişsiniz.
    Sonra bişey bişey oluyor doğudan türk diye bilinen ve kahpe araplar tarafından kandırılıp, sözde islam ayaklarıyla maşa olarak kullanılan, bi tane türk diye bir ırk çıkıp geliyor. zaten özgür şehir devletleri modunda insan gibi yönetilen avrupayı ezip geçiyor.

    Haa şimdi ee güçleri varmışta ezmişler, onlarda güçlü olup ezdirmeselermiş dediğiniz duyar gibiyim amk evladları.

    Neyse devam edelim... bu türk ırkı sizin ülkenizi fethediyor ve 400 yıl sizi boyunduruk altında yaşatıyor. sonra bu türk ırkı islam altında yobaz kalıyor ve medeni gelişmeleri takip edemiyor ve 1900 lü yıllara gelindiğinde kıçındaki taku silemeyecek seviyeye geliyor.

    sonra güçlenen avrupa devletleri size dönüP git intikamımızı al artık biz güçlüyüz diyor. ve yunanistanla kurtuluş savaşı mücadelemizi veriyoruz.

    onlar kendi ülkelerinin bağımsızlığını sağlayıp bize saldırıyor biz milli reaksiyonu verip anadoluyu kurtarıyorz ama sonuçta yunanistan hakettiği ülkesine kavuşuyor.

    BENCE ADAMLAR SONUNA KADAR HAKLI.BUNU iNKAR EDEN EDEPSiZ ŞEREFSiZ huur ÇOCUĞUDUR. TÜRK OLMAK SiZiN ALEYHiNiZE DE OLSA GERÇEKLERi iNKAR ETMEYi GEREKTiRMEZ.
    ···
   tümünü göster