/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    panpalar, çok gereksiz bir yatırım. nükleer yakıtı rusyadan alacaz yani, bir tak üretmeyeceğiz yine. silah falan yaparız demişsiniz yok öyle bir dünya. uranyum işleyecek teknolojimiz ve alt yapımız da yok. + çıkan nükleer atıkları da geri almayacak rusya, bir de onlar için milyar dolarlar harcamak gerekecek. çalışcak adamın yok, japonyadan, rusyadan eleman getirecen. nerden baksan tutarsız nerden baksan ahmakça.

    sorun nükleer yapılması değil. bizim gibi ülkelerde nükleere gerek yok. amk yılın 300 günü güneşli ülken var. ki güneyde daha fazla. elin almanyası o soğukta güneş enerjisine geçiyor. rüzgar desen o da var. ama yok amaç enerji üretmek değil. yandaşa yedirmek. sadece inşaat yapmak. bari sürdürülebilir enerjiyi seç. avrupa, japonya uzun vadede nükleerden vazgeçtiklerini duyurdular. biz amk illa 100 yıl geriden takip edeceğiz. bizim avrupanın yaptığı gibi nükleer çöpü atabileceğimiz afrika sömürgemiz yok. rusya gibi ıssız çöllerimiz de yok.

    yani amk bin tane yolu var, en gib yolu seçiyoruz yine. nükleer şart diyen huur çocuğudur asıl. gibtirin gidin okuyun araştırın gelin.
    ···
    1. 1.
      +1
      giren çıkan gariban halka oluyor amk. bizim vergilerle bizi gibiyorlar. bir de taktan yaparlar kesin patlar amk. zaten kıt zekalı milletiz bir de genetiğine tecavüz edilmiş bir millet oluruz.
      ···
   tümünü göster