/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 1.
    +12 -1
    Biliyorsunuz beyler ben Intel Polonya'da çalışıyorum ve bir pozisyon için Türkçe bilen eleman arıyorlar. Her neyse beni aradı HR müdüresi dedi " Lars tek Türk sensin gel bi yardım et" hemen atladım gittim odasına girdik toplantı salonuna bebeyi bekliyoruz, bebe geldi ( geç kaldı züt veren ) zaten tipi gördüm dedim bu kesin k*rt. Neyse ingilizcesiden bahsetmiyorum bile. Kadın Türkçe mülakat yapar mısın dedi. Bende başladım sorular sormaya falan, sonra dedim bi gireyim bu binin facebook adresine bir bakayım, girdim cepten bakıyorum ne göreyim amk k*rdü pkk sempatizanı, yok bilmem ne ölümsüzdür gibim sonik paylaşımlar kobane wela wela vs vs vs, dedim sen Türkçe için başvuru mu yaptın , evet dedi. Sonra Türkçe olarak;

    " Be dıbına koyduğumun eşek giben k*rdü, facebookta pkk sempatizanlığı yapıyorsun sonra geliyorsun karşısında teröristlik yaptığın ülkenin dilinden para kazanmaya çalışıyorsun, gibtir git bu dıbına koyduğumun odasından gibmeyim ecadadını" dememle topukları zütüne vura vura gitti.

    Zavallı HR müdüreside durumu anlamadı sonra özet geçtim karıya böyle böyle diye, karı da iyi etmişsin dedi. Adresini aldım binin, Tüm IT firmalarına mail çektim almayın bu k*rdü işe diye hepsi olumlu dönüş yaptılar.

    Not: Eleman odtü bilgisayar mühendisliği mezunu.
    ···
   tümünü göster