/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 251.
    +7
    Artık tek yatmak istemiyordum yorgansız yatardım ama karısız yatmazdım hayatım değişmeye başlamıştı her şeyi farklı görüyordum belkide sizler için tabu olabilecek şeyler bana sıradan geliyordu.



    depo sayımı






    Pazar günü eve gitmemiş vera ile kalmıştım beraber biraz sevişip uyumuştuk sabah onun evinden işe gitmiştim.
    Demir tüm vardiyası ile birlikte gece vardiyasına dönmüştü. Telefon açıp gece depo saymaya geleceğimi söyledim ne deposu amk deyince ermeniyi yardım gönder dedim sadece bin gülecen diye düştü sanırım akşam olmasını bekliyordum ermeni benimdi ve istemicektim istemeden o bana verecekti.
    Gece 23:00 sularında fabrikaya gelmiştim saat 23:30 gibi vardiya değişini oluyordu bende manken geçitini izliyor gibilebilirtesi yüksek hatunlara göz atıyordum.
    Ermeniyi görmüştüm at gibi yürüyordu sanki yere her bastığında yer sallanıyor arkasından alevler çıkıyordu o kahpe ne kadar ateşli diyebildim sadece.

    Demirde kendi arabasıyla fabrikaya gelmişti biraz muhabbet ettikten sonra vardiyayı teslim almak için içeri yolladım acelem vardı hemen değişin vardiyaları diye ekledim ve deponun yolunu tutmuştum.
    Yarım saat sonra arkamda birinin durduğunu hissetmiştim bu o ermeniydi utangaç ve birazda sıkılgan bir halde patmak uçlarına kadar yükselip geri iniyor ne yapacağını bilmez şekilde öylece duruyordu .
    El hareketimle yanıma çağırdım gel buraya dıbına koduğum .
    Gelip başını hafif öne eğerek selamladı beni bende aynı hareketle selamlayarak elimdeki defter ve kağıdı uzatarak depoyu sayacaz bu işlem biraz uzun sürebilir gündüz yoğun olduğu için gece saymamız gerekiyordu.
    Peki diyip işe başladı ben masanın kenarına oturmuş onu ve zütünü izlerken oda raflarda bulunan malzemeleri sayıyor not alıyordu bazı malzemelerin etiketleri düşmüş yada silinmiş oluyorduy o zaman devreye girip yardım ediyordum. (genelde hepsini ben sökmüştüm çoğu sağlamdı).

    Bir malzeme gurubunun yanına geldi ve hepsinin etiketlerinin sökülmüş düşmüş olduğunu fark edince ben den yardım istedi. Arkasından yanaşıp ensesinin dibinden parçaların isimlerini söylüyordum oda yazıyordu bir süre sonra tahrik olduğunu anlamıştım meme uçları dikelmişti ve terliyordu yola gelmişti tek yapmam gereken bir ataktı. Fabrika çok gürültülü olduğu için sesimizi kimse duyamazdı zaten kapıyıda kitlemiştim.
    Elimi yavaşça omuzuna koydum hiçbir tepki vermeyince önce sırtını sıvazladım elimi yavaşça kalçalarına doğru kaydırıyordum tepki vermedikçe daha aşağılara doğru inmiştim hiçbir tepkisi yoktu sadece olacakları bekliyordu.

    Kalçalarını oval bir şekilde okşuyordum o ise bana şu hangi parça bu hangi parça diye soruyordu atık daha ileri gitmeliydim.
    Elindeki defteri alıp bir kenara biraktım ve raflara doğru dayadım kendisini kaçmak veya ne olduğunu anlamak gibi bir derdi yoktu zaten olanların farkındaydı sigaracı çocuk onu gibecekti. Sadece nsıl yapacağını merak ediyordu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster