/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +5
    bende yıldırımdayım ama öbür ucu sitelerde. olay şu bursada nilüfer belediyesinin sınırları altına girdiğiniz anda bakın yalan değil atmosfer bile değişiyor. bu gemlik içinde geçerliydi chp ve mhp başabaş bir seçimden sonra yanlış hatırlamıyorsam chp aldı gemliği ama yok öyle yok böyle dediler ve akp aldı dıbına kodum belediyesini.

    arkadaşlar neden gemliği örnek gösteriyorum, şu yüzden bursa parasının büyük bir çoğunu gemlikten kaldırıyor. hayvan gibi bir sanayi ve uluslar arası liman var. yazın deniz içn kumla narlı vs yerlere gidenler oluyor ama dıbına kodum belediyesi kumlanın anasını gibti bıraktı.

    bizim sitelerde aynı cazibe erkezi diye bir yer açtılar( ki beyler temelleri 2006 da felan atıldı şu bülent arınç'ın bursadan milletvekili olup seçildiği yıla kadar hiç bir şey yapılmadı seçim var diye 1 yıl sürmeden bitirildi) buranın içinde 2 tane akvaryum var tatlı su ve tuzlu su. ilk zamanlarda skate park vardı. şimdi ise tuzlu su havuzu leş halinde skate park yok yürüyüş alan yaptılar. ulan uyuşturucu müptezelinden alkoliklere kadar herkes orada akşamları.

    gene biizm mahallede yağmur kanalı var beyler. iki mahalleyi birbirinden ayıran orayada gondol qeyf yapmak istediler kapattılar kanalı uzunca bir havuz yaptılar yanına nargileli oyunlu bir kafeterya yaptılar. az ilersinede restoran yaptılar rant için sonuç: iti kopuğu apaçisi mahallenin anasını gibiyor yazın. restoran dediğim yerde battı amk sahipleri ikinci katına çıkıp kova vuruyor içerde.

    he ben sitelerden memnunum tamamen stratejik açıdan teferruçde isen bilirsin bizim oraları ama beyler bu hükümet bursanın anasını gibti çocukluğumdaki bursa yok amk
    ···
    1. 1.
      +1
      Ovayi gibtiler. Toki zaten sehrekustunde yannan gibi binalar yapti. Siteler harika dostum
      ···
    2. 2.
      0
      Bende meskendeyim panpa Sitelere fidyekızık pınar mahallesi falan yakın ankara yolunun altını hiç saymıyorum zaten yavuz selim hacivat arabayatağı suriye den beter amk mesken siteler nispeten iyi ama bizim çevre de işsiz alkolik ve tembel
      ···
   tümünü göster