/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +7


    Lezbiyen kuzenler






    Kuzenlerinden birisi olan jeyna ne oldu sexmi yapacaktınız size engelmi olduk deyip bir kahkaha atınca vera biraz utandı ve kaş göz işareti ile susmasını söyledi. Diğer kuzen olan Nina ise ne kaş göz işareti yapıyorsun isterseniz sevişin bak biz sevişeceğiz deyip kız kardeşinin dudaklarına yapışmıştı aman tanrım o kadar güzel öpüşüyorlardıki çıkartıp gibimi ikisinin ağzına sokasım gelmişti.
    Kızlardan cesaret alıp ne var bakın bizde öpüşürüz öpüşmekte ne vardki diye veranın dudaklarına yapıştım vera biraz şaşırmıştı ama pekte itiraz etmedi ilk onlar başlatmıştı ne de olsa.
    Nina hadi bunuda yap görelim diyip jeynanın bacak arasına kafasını sokmuş picamasının üstüden yalıyordu vera ile göz göze geldik hayı hayır diye bildi sadece direk aşağı inmiştim biraz direndi bacaklarını kapattı ama ben dururmuyum hiç. 2 dakika mis gibi kokan dıbını pijamasının üstünden yalamıştım kafamı kaldırdığımda olaylar çığrından çıkmıştı artık gurup olayına girmişti
    Nina jeynanın pijamasını çıkartmış kukusunu yalıyor jeyna ise veranın dudaklarına gömülmüş deliler gibi öpüyordu. Kısa süreli şoku atlattıktan sonra direk veranın pijamasını çıkartıp kilodunu yana alarak kukusuu yalamaya başlamıştım artık herkes ne yapacağını biliyordu ama korkuyordum verayı kaybetmek istemiyordum.
    Vera kafamdan tutarak beni üzerine çekmişti dudaklarıma yapışıp dakikikalarca bırakmadan öpmüştü. Artık tek düzgün giyinik olan bendim vera beni yatağa sırt üstü yatırıp soymaya başlamıştı diğerleri bunu fark edince ona katılmışlardı çırıl çıplak olmuştum üç hatın beni okşuyor öpüyorduvera sanki gibi benim der gibi üstüme otumuş küçük poposuyla ahenkli bir dans yaparak içinde ileri geri gitmemi sağlamıştı nina yüzüme doğru oturdu ve dıbını yalamamı sağladı jena vera nina üçü tepemde deliler gibi öpüşüyordu ben bir yandan am gibiyor bir yandan am yalıyordum sıra ile değişmeye başladılar bu sefer veranın dıbını yalıyordum jeynayı gibiyordum . ve bu sıra bu şekilde devam etti hepsinin dıbını yalamaış ve gibmiştim ömrü hayatımda yapamayacağım bir şeydi ama olmuştu işte.
    O gece bu işlemi 1 defa daha yaptık bu sefer daha farklı poziyonlarda daha farklı şekillerde yapmıştık dördümüz aynı yatakta biraz dinlendikten sonra kızlar kendi odalarına çekildiler vera seni seviyorum bu olayı anlayışla karşıladığın için diye ekledi bunu anlayışla karşılamayanın amk dedim içimden. Benim içinde güzel bir deneyimdi bebeğim diye ekledim.
    Sabah olmuştu hatunlar dün olanları konuşuyorlardı bizden sonrada sevişmişler anlaşılan üzerinde onun kokusu vardı çok güzeldi diye kız kardeşine yaşadıklarını anlatıyordu. Amk neden daha önce gelmemiştim ki o doktorun amk
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster